Ποιο 4-1 και ποιος επερχόμενος αποκλεισμός από το Μουντιάλ της Ρωσίας…;

Οι Έλληνες φίλαθλοι ετοιμάζονται να δώσουν βροντερό παρών στο αυριανό παιχνίδι με τους Κροάτες και να στηρίξουν την Εθνική μας ομάδα μέχρι τελικής πτώσεως… για να επιτευχθεί το θαύμα της ανατροπής.

Το φαληρικό γήπεδο αναμένεται να είναι κατάμεστο, αφού μέχρι τώρα, έχουν ήδη πωληθεί κάτι παραπάνω από 20.000 εισιτήρια, δείγμα του ότι το φίλαθλο κοινό, εκτιμάει και την προσπάθεια των Ελλήνων παικτών, αλλά και το γεγονός πως απέναντι μας στα μπαράζ, βρήκαμε μία ομάδα, η οποία μόνο αποτελεί ένα σημαντικό μέγεθος τα τελευταία χρόνια. Για το λόγο αυτό εξέδωσε άλλωστε ανακοίνωση και η ΕΠΟ.

Αναλυτικά: «Κατόπιν ερωτημάτων σας που σχετίζονται με την πώληση των εισιτηρίων του αγώνα Ελλάδα-Κροατία, σας ενημερώνουμε ότι αυτή έχει ξεπεράσει κατά τι τα 20.000.

Επ’ ευκαιρία της παρούσας ενημέρωσης, παρακαλείσθε όπως επικοινωνήσετε στους φίλους και φίλες της Εθνικής Ομάδας ότι η online πώληση εισιτηρίων θα συνεχιστεί κανονικά από το www.pame-ethniki.gr μέχρι τις 17:00 αύριο το απόγευμα, ενώ από τα εκδοτήρια του «Γ. Καραϊσκάκης» θα πωλούνται εισιτήρια αυστηρά έως τις 15:00.

Η επισήμανση στο ωράριο πώλησης εισιτηρίων από τα εκδοτήρια του γηπέδου θα είναι εξαιρετικά χρήσιμη για το κοινό, διότι η συνήθης διαδικασία διαφοροποιείται για λόγους ασφαλείας (στους προηγούμενους αγώνες της Εθνικής Ομάδας πωλούνταν εισιτήρια μέχρι την ώρα έναρξής τους)».