Ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα και η σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού εκτός του Σάρλια και του Κώτσιρα και αύριο(5/7) φεύγει για Αυστρία για την καλοκαιρινή προετοιμασία.

Με την πρωινή προπόνηση της Δευτέρας (04/07) στο «Γεώργιος Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε το πρώτο στάδιο της φετινής καλοκαιρινής προετοιμασίας του Παναθηναϊκού.
Την Τρίτη στις 6 το πρωί, η αποστολή του «τριφυλλιού» αναχωρεί για το Μόναχο και από εκεί για τον τελικό προορισμό της, ήτοι στο Τιρόλ της Αυστρίας.

Το σημερινό πρόγραμμα της προπόνησης των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού είχε προθέρμανση, rondo και τουρνουά τεσσάρων ομάδων σε περιορισμένο χώρο.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Γιάννης Κώτσιρας και Ζβόνιμιρ Σάρλια, ενώ στην προπόνηση των «πράσινων» ενσωματώθηκε και ο Λεάντρο Φρόκου από την Κ19.
Θυμίζουμε ότι ο Παναθηναϊκός θα κάνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του εκεί από τις 5 έως τις 19 Ιουλίου, ενώ ως γνωστόν θα δοθούν και τέσσερα φιλικά παιχνίδια, απέναντι σε Κιτσμπίελ, Γουότφορντ, Αλ Ντουχάιλ και Μπάγερ Λεβερκούζεν.