Οι οπαδοί της Άρσεναλ θα συγκεντρωθούν έξω από το γήπεδο δύο ώρες πριν το παιχνίδι με τους Ισπανούς, απαιτώντας από τον Σταν Κρένκε να πουλήσει τις μετοχές του.

Οι οπαδοί της Άρσεναλ ετοιμάζονται να συγκεντρωθούν έξω από το Emirates δύο ώρες πριν την αναμέτρηση της ομάδας τους με την Βιγιαρεάλ, για τα ημιτελικά του Europa League.

Στα σόσιαλ κυκλοφορούν αφίσες όπου γίνεται κάλεσμα στους οπαδούς να μαζευτούν έξω από το γήπεδο της ομάδας τους και να διαμαρτυρηθούν κατά των ιδιοκτητών των «κανονιέρηδων» ζητώντας τους να αποχωρήσουν.

Η Άρσεναλ παραπαίει φέτος στο πρωτάθλημα, ενώ το Europa League είναι η τελευταία της ευκαιρία να «σωθεί» η σεζόν. Μέσα σε όλα αυτά ήρθε και η αρχική πρόθεση της διοίκησης να μπει στο «κλαμπ» των «12» του European Super League, κάτι που τελικά… ναυάγησε.

Οι οπαδοί του συλλόγου από τον περασμένο μήνα έχουν ξεκινήσει τις διαδηλώσεις ζητώντας από τον Σταν Κρένκε να πουλήσει τις μετοχές του, κάτι που έχουν προγραμματίσει να κάνουν και σήμερα, κατά την άφιξη της ομάδας στο γήπεδο.