Γίνονται… ωραία πραγματάκια στην Φενέρ μετά την βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό, με τα τουρκικά και αγγλικά ΜΜΕ να κάνουν λόγο για μεγάλη ένταση των Εζίλ / Περέιρα!

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τόσο τα τουρκικά ρεπορτάζ όσο και η Sun ο Γερμανός διεθνής (που έχει τουρκικές καταβολές) ήταν έξαλλος επειδή δεν έπαιξε με την Κασίμπασα (ούτε καν ως αλλαγή). Οι Τούρκοι μεταδίδουν πως πέταξε τη φανέλα του μπροστά στον Βίτορ Περέιρα και είχαν έναν σοβαρό καβγά.

Η Sun σημειώνει πως ο Εζίλ είχε ήδη κάνει προθέρμανση και περίμενε να μπει ενώ το Goal.com ότι πέταξε τη σαλιάρα του προς το μέρος του προπονητή του. Ο πρόεδρος της ομάδας που αποτελεί αντίπαλο του Ολυμπιακού διέψευσε το συμβάν. Ο Αλί Κοτς ανέφερε ότι ο Βίτορ Περέιρα θεωρεί ηγέτη της Φενέρ τον Μεσούτ Εζίλ.

Ο μάνατζερ του παίκτη, Ερκούτ Σογκούτ, τόνισε από μέρους του πως ο Εζίλ αγαπά τη Φενερμπαχτσέ και ότι είναι χαρούμενος εκεί. Τα ρεπορτάζ πάντως σε Αγγλία και Τουρκία ήδη μεταδίδουν πως σκέφτεται την… έξοδο τον Γενάρη και ενώ έχει κρούσεις από Αμερική και Κατάρ. Ως γνωστόν ο Εζίλ δεν έπαιξε με τον Ολυμπιακό λόγω ίωσης και στη θέση του ξεκίνησε ο Πέλκας.