Εάν ο Άρης θέλει να κυνηγήσει την ανατροπή του 3-0 της αναμέτρησης στην Νορβηγία με αντίπαλο την Μόλντε, θα πρέπει να σκοράρει όσο πιο νωρίς γίνεται, σύμφωνα με τα όσα είπε ο Γιώργος Δεληζήσης κατά την διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου την Τετάρτη(14/8).

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Όσον αφορά τα ψυχικά αποθέματα που υπάρχουν αυτή την στιγμή στους παίκτες του Άρη, ανέφερε:

«Έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αλλά καλούμαστε να βάλουμε τα δυνατά μας για να γυρίσουμε το 3-0. Είμαστε καλά προετοιμασμένοι και αισιοδοξούμε. Πρέπει να βγάλουμε ηγετικά χαρακτηριστικά, να βγάλουμε την καρδιά και την ψυχή μας σ το γήπεδο ακολουθώντας το τακτικό μας πλάνο».

Για την προσέγγιση που θα έχουν οι «κιτρινόμαυροι» και το αν το σκορ του πρώτου ματς είναι αντιπροσωπευτικό, είπε:

Με ένα γρήγορο γκολ θα είμαστε μέσα στο παιχνίδι της πρόκρισης. Τα παιδιά το πιστεύουν, έχουν γίνει και μεγαλύτερες ανατροπής. Στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται, αρκεί να υπάρχει θέληση και πίστη. Εμείς θα μπούμε για να κερδίσουμε. Δεν θα βγούμε να σκοράρουμε μαζικά χωρίς να προσέξουμε πίσω. Καλούμαστε να διαχειριστούμε ένα παιχνίδι σε άμυνα κι επίθεση. Στο πρώτο παιχνίδι μας αδικεί το αποτέλεσμα, χάσαμε από τα δικά μας λάθη και τώρα πρέπει να τα περιορίσουμε στο ελάχιστο για να πάρουμε την πρόκριση».

Για το αν ευνοούν τον Άρη οι καιρικές και γηπεδικές συνθήκες στη ρεβάνς σε σχέση με το πρώτο ματς, πρόσθεσε:

«Στο πρώτο ματς ο πλαστικός χλοοτάπητας έπαιξε ρόλο. Όμως δεν στεκόμαστε σε δικαιολογίες. Την Πέμπτη θα είναι υπέρ μας, όχι μόνο η θερμοκρασία, αλλά και η παρουσία του κόσμου. Με τη βοήθειά του η ομάδα παίρνει μεγάλη ώθηση».