Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί εξέφρασε την πεποίθηση πως ο Ολυμπιακός αξίζει να προχωρήσει στο Europa League μιλώντας εν όψει του αγώνα με την Άιντραχτ.

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί θεωρεί πως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για τον Ολυμπιακό να κάνει μια μεγάλη πορεία στην Ευρώπη. Ο Μαροκινός φορ τόνισε πως το ματς με την Άιντραχτ την Πέμπτη για το Europa League δεν είναι μεν τελικός, αλλά… ιδιαίτερα σημαντικό.

Πρόσθεσε, δε, πως αν συνδυαστεί μια νίκη με ένα δικό του γκολ που θα τον φέρει μόνο πρώτο σκόρερ στην ιστορία της ομάδας στην Ευρώπη, θα είναι ακόμη πιο χαρούμενος.

Αναλυτικά, ο Ελ Αραμπί άσος μίλησε για:

-το αν ο αγώνας της Πέμπτης είναι τελικός: «Για μένα όλα τα παιχνίδια είναι σαν τελικοί. Απομένουν τρία παιχνίδια, δεν είναι τελικός λοιπόν, αλλά είναι πολύ σημαντικός για μας να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο. Η Άιντραχτ μάς έχει δυσκολέψει περισσότερο από κάθε αντίπαλο και πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να κερδίσουμε, ειδικά από τη στιγμή που παίζουμε στην έδρα μας».

-τη συνεργασία με τον Τικίνιο κι αν νιώθει πιο άνετα αν παίζουν μαζί ή μόνος του: «Όλα αυτά είναι αποφάσεις του προπονητή. Εκείνος ξέρει πώς μπορούμε να αποδίδουμε καλύτερα. Εγώ πιστεύω πως όταν παίζουμε με δύο επιθετικούς είμαστε πιο δυνατοί, αλλά είμαστε πάντα στη διάθεση του προπονητή, για να παρουσιάζεται η ομάδα καλύτερη».

-το ότι πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού στην Ευρώπη και αν σκοράρει την Πέμπτη θα είναι μόνος στην κορυφή: «Είναι σημαντικό για μένα. Για έναν επιθετικό είναι σημαντικό να σκοράρει, αλλά το ιδανικό είναι να συνοδεύεται από νίκη. Όχι όπως έγινε στη Φρανκφούρτη. Για μένα είναι πολύ πιο σημαντικό να κερδίσουμε, αλλά αν το κάνουμε, θα ήταν καλό για μένα να σκοράρω».

-το πού απολαμβάνει να σκοράρει περισσότερο, στην Ελλάδα ή την Ευρώπη: «Δεν έχω προτίμηση, μου αρέσει να σκοράρω σε όλες τις διοργανώσεις. Επικεντρωνόμαστε τώρα στο ματς της Πέμπτης, είναι σημαντικό να κερδίσουμε για να είμαστε ξανά πρώτοι. Παίζουμε στην έδρα μας και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε αυτό».

-το θέμα της ανανέωσης συμβολαίου του: «Το παιχνίδι είναι πολύ μεγάλο. Για μένα είναι σημαντικό να βλέπω όλα τα παιχνίδια το ίδιο. Δεν ξέρω τι θα γίνει τα επόμενα χρόνια, αλλά πρέπει να κάνουμε ένα μεγάλο παιχνίδι γιατί μας αξίζει να προχωρήσουμε».