Ο προπονητής του Άρη, Μίχαελ Ένινγκ, μίλησε μετά την ήττα – αποκλεισμό της ομάδας του από την Κόλος Κοβαλίκβα, δηλώνοντας απογοητευμένος που οι παίκτες του δεν έδειξαν το θάρρος και την αποφασιστικότητα που θα έπρεπε.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

Αρχικά σχολίασε: «Χάσαμε ένα παιχνίδι που δεν έπρεπε για κανένα λόγο να χάσουμε. Κάναμε πολλά λάθη, δεχτήκαμε δύο απροσδόκητα γκολ. Ο αντίπαλος ήταν καλά προετοιμασμένος, κατάφεραν να μας χαλάσουν το επιθετικό παιχνίδι».

Για το αν φταίει η πίεση από τον αντίπαλο: «Δεν νομίζω ότι ήταν αυτός ο λόγος. Το πρώτο γκολ ήρθε από στημένη φάση. Το δεύτερο ήρθε από μια φάση που θεωρητικά είχαμε καθαρίσει αλλά ήταν ακόμα ενεργή. Όταν βάλαμε το γκολ δεν είχαμε καθαρό μυαλό για να το διαχειριστούμε και να γυρίσουμε το παιχνίδι».

Ενώ πρόσθεσε: «Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε τη μπάλα αλλά δεν μπορέσαμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες. Σε τέτοια παιχνίδια πρέπει να είσαι πιο αποφασιστικός. Έπρεπε να επιβάλλουμε το παιχνίδι μας και να φτάσουμε μέσα στην περιοχή, να δημιουργήσουμε ευκαιρίες».

Για το τι φταίει: «Κάναμε πολλά λάθη σε τέτοιο παιχνίδι δεν επιτρέπονται. Δεν καταφέραμε να θέσουμε υπό πίεση τον αντίπαλο ενώ παίζαμε στην έδρα μας».

Τέλος για τους σχηματισμούς που επέλεξε: «Έπρεπε στο δεύτερο ημίχρονο να ρισκάρουμε, περάσαμε μέσα ότι είχαμε από επιθετικογενή παίκτη διαθέσιμο στον πάγκο. Δεν δείξαμε το θάρρος που θα έπρεπε για ένα τέτοιο παιχνίδι, αυτό είναι που με απογοητεύει περισσότερο».