Το PAOK TV εξασφάλισε πλάνα από το UEL TV Show και όσα αφορούσαν τον ΠΑΟΚ, καθώς η UEFA έκανε focus σε Πάμπλο Γκαρσία και Αντρίγια Ζίβκοβιτς.

Κεντρικό πρόσωπο; Ο Πάμπλο Γκαρσία, ο άνθρωπος που ανέλαβε τα ηνία της ομάδας και μοιάζει έτοιμος να αρπάξει απ΄τα μαλλιά την ευκαιρία που του δόθηκε. Όπως ανέφερε ο τεχνικός του Δικεφάλου: «Για να είμαι ειλικρινής πήρα προαγωγή για την πρώτη ομάδα πολύ γρήγορα. Δούλεψα μαζί τους μόνο για λίγες μέρες. Δεν είδα πόσους βαθμούς είχαμε, δεν είδα σε ποια θέση είμαστε. Δεν τσέκαρα τίποτα από αυτά. H ευκαιρία ήρθε και θα κάνω τα πάντα…».

Το μυστικό της επιτυχίας του έγκειται στη σκληρή δουλειά και στο μαχητικό πνεύμα. Αυτά ζητά αποκλειστικά από τους παίκτες του, οι οποίοι του έδωσαν αφορμή για χαμόγελα με την εμφάνισή τους απέναντι στην PSV στο β΄ ημίχρονο της Τούμπας. «Είμαι πολύ χαρούμενος που δεν πετάξαμε λευκή πετσέτα…», σημείωσε μεταξύ άλλων ο Γκαρσία στο σχετικό αφιέρωμα.

Μάλιστα, όπως καταγράφεται στο video της UEFA: «Το β΄ ημίχρονο κόντρα στην PSV στάθηκε η αφορμή για να αλλάξουν τα δεδομένα της ομάδας στην πορεία της στο Europa League».

Από την πλευρά του, ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς υποκλίθηκε στον Πάμπλο Γκαρσία, τονίζοντας πως: «Είναι ένας πολύ σημαντικός άνθρωπος για εμάς. Ανέλαβε την ομάδα και άμεσα κατάφερε να μας μεταδώσει την ιδέα του. Το κυριότερο είναι πως μας έδωσε έξτρα κίνητρο εντός και εκτός γηπέδου. Ο Γκαρσία είναι ένας πολύ καλός προπονητής και ένας πολύ καλός άνθρωπος».