Ο Κώστας Φορτούνης τόνισε πως η Φράιμπουργκ ήταν πιο εύστοχη και πιο αποτελεσματική από τον Ολυμπιακό και νίκησε στο «Καραϊσκάκης», έδωσε σύνθημα για τα επόμενα ματς του ομίλου, αλλά ζήτησε δουλειά προπόνηση για να μειωθούν τα λάθη, ενώ ευχαρίστησε τον κόσμο κι ελπίζει να τον ικανοποίησαν στο επόμενο ματς.
Αναλυτικά: «Πιστεύω ότι δεν ήμασταν χειρότεροι από τον αντίπαλο, αλλά ήταν πιο εύστοχος. Σε τρείς φάσεις, πέτυχε τρία γκολ. Ο Ολυμπιακός είχε καλή εικόνα, αλλά όταν δέχεσαι τρία γκολ στην έδρα σου είναι παρά πολλά. Κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι, γιατί είμαστε στην αρχή και υπάρχουν ακόμα πολλά ματς.

Πρέπει, όμως, να δουλέψουμε στην προπόνηση, να κοιτάξουμε τις “μονομαχίες” γιατί σε αυτό το επίπεδο τα λάθη τα πληρώνεις. Προσπαθώ πάντα να βοηθώ την ομάδα. Δεν νικήσαμε και αυτό με στεναχωρεί, ευχαριστώ τον κόσμο.Συνεχίζουμε, δείχνουμε ένα καλό πρόσωπο, παρά την ήττα και κοιτάμε το παιχνίδι με την Κηφισιά.
Στην Ευρώπη, πρέπει να προχωρήσουμε βήμα-βήμα.Ο κόσμος έχει καταλάβει ότι γίνεται καλή προσπάθεια, γέμισε το γήπεδο, δεν τον ευχαριστήσαμε και θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε την επόμενη φορά. Χάσαμε σήμερα και πρέπει να καλύψουμε το χαμένο έδαφος στον όμιλο».