Επιστροφή στην αγωνιστική δράση με την ΑΕΚ για τον Γαλανόπουλο κι ο παίκτης δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του.

Ο Κώστας Γαλανόπουλος ήταν ο μεγάλος άτυχος της περσινής σεζόν με τον διεθνή μέσο να επιστρέφει στην αγωνιστική δράση μετά από έντεκα μήνες μπαίνοντας αλλαγή στο 84ο λεπτό στον αγώνα με την Ζόρια. Όπως ήταν λογικό ο ίδιος μιλώντας στο AEK TV δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά του για την επάνοδό του

Αναλυτικά όσα είπε στο AEK TV:

«Ήταν περίεργο το συναίσθημα, είχα καιρό να το ζήσω και με συγκίνησαν πολύ όλα τα παιδιά. Ένιωσα την ενέργεια όλων των ανθρώπων της ομάδας με το που πέρασα στον αγωνιστικό χώρο, οπότε ήταν συγκινητικό αυτό το ξέσπασμα μετά από τόσους μήνες. Τα δύσκολα είναι πίσω, ελπίζουμε. Υγεία πάνω από όλα, γιατί το ένιωσα ότι είναι το πιο σημαντικό και νομίζω ότι σιγά-σιγά πάνε τα πράγματα όπως πρέπει».

Για την αγωνιστική του κατάσταση: «Όλα ωραία, μπήκα, έπαιξα, αλλά κατάλαβα ότι είμαι πίσω από την υπόλοιπη ομάδα και τους αντιπάλους. Το σημαντικό είναι πως είμαι υγιής, αλλά πρέπει να δουλέψω σκληρά».

Για τη νίκη της Ένωσης: «Ξέραμε ότι μετά τα δύο αρνητικά αποτελέσματα ήμασταν με την πλάτη στον τοίχο, όπως και η Ζόρια. Μπήκαμε να πάρουμε τη νίκη, ήμασταν πολύ αποτελεσματικοί και αυτό φαίνεται και στο σκορ. Είχαμε πάρα πολλές απουσίες, αλλά παρ’ όλα αυτά καταφέραμε να κάνουμε επιτυχίες και μεγάλες νίκες. Σιγά-σιγά θα ανασυγκροτηθούμε και θα είμαστε ακόμη πιο δυνατοί».