Ο Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι τονίζει πως θα είναι ολέθριο σφάλμα για την ομάδα του να μπει στη ρεβάνς με τη σκέψη του πρώτου ματς.

Το θριαμβευτικό 3-0 της Αταλάντα στο “Άνφιλντ” σόκαρε την Λίβερπουλ και εκτόξευσε στα ύψη των ψυχολογία των οπαδών της Dea, ωστόσο ο Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι δεν θέλει δυσάρεστες εκπλήξεις στον δεύτερο προημιτελικό του Europa League μεταξύ των δύο ομάδων και για αυτό έσπευσε να… προειδοποιήσει.

“Το λάθος που δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να κάνουμε είναι να σκεφτόμαστε το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα. Θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι σαν να αρχίζει από το 0-0”, τόνισε στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε την Τετάρτη, ανήμερα της ρεβάνς στο “Gewiss Stadium” (18/04, 22:00)

για να προσθέσει με νόημα:

“Η Λίβερπουλ είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα, μία από τις δυνατότερες στον κόσμο. Θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι όπως κάναμε στο Λίβερπουλ, με τη μέγιστη συγκέντρωση. Θα πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ότι μπορούμε να σκοράρουμε.

Ξέρουμε πως στο ποδόσφαιρο ακόμη και μέσα σε μερικά λεπτά μπορεί να γίνει ανατροπή αλλά θα πρέπει να έχουμε επίσης επίγνωση πως “ο λύκος που είδαμε στό πρώτο ματς δεν ήταν τόσο κακός όσο έμοιαζε”.

Ξέρουμε πως θα είναι ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια της ιστορίας, αλλά αυτό που μετράει μόνο είναι το αποτέλεσμα. Θα πρέπει να σκεφτόμαστε πως η Λίβερπουλ μπορεί να νικηθεί. Μία εβδομάδα πριν, ήταν ξεκάθαρο πως δεν ήμασταν το φαβορί, αλλά δεν αφήνουμε ούτε ένα ματς στην τύχη του”.