«Φθάσαμε στον τελικό ενάντια σε μια ομάδα που φαινόταν λιγότερο δυνατή, αλλά ήταν. Η Σαχτάρ έχει σημαντικούς παίκτες και ήμαστε καλοί χωρίς να τους αφήνουμε να παίξουν και δημιουργήσαμε δυσκολίες για εκείνους», δήλωσε o Αντόνιο Κόντε στο SkySports Italia.

Ο τελικός της Παρασκευής είναι πολύ σημαντικός για τους Ιταλούς που στοχεύουν μόνο στην κατάκτηση ώστε να επιστρέψουν στους τίτλους παρά το ότι η Σεβίλλη είναι δύσκολος αντίπαλος. Ο Ιταλός τεχνικός αναφέρθηκε και σε αυτή την μάχη δηλώνοντας πως «η Σεβίλλη έχει μεγάλη εμπειρία. Νομίζω έχει κερδίσει τέσσερις φορές τα τελευταία έξι ή επτά χρόνια. Ωστόσο, εμείς έχουμε ενθουσιασμό, επιθυμία για ψυχαγωγία του κοινού και είμαστε πεινασμένοι
».

Παρόλα αυτά, το μέλλον του μοιάζει αβέβαιο στους «νερατζούρι» αφού οι σχέσεις του με τη διοίκηση είναι τεταμένες και αφορμή για αυτό ήταν κάποιες δηλώσεις γεμάτες ένταση μετά το τέλος κάποιων αγώνων, όπως τότε με την Αταλάντα.
«Δεν είμαι πολιτικός και κάποιες φορές συμβαίνει να λέω απευθείας ό,τι σκέφτομαι, αλλά πάντα με έναν εποικοδομητικό τρόπο και χωρίς να έχω πρόθεση να προσβάλλω κανέναν», επεσήμανε ο Κόντε και τώρα απλά αναμένει τον αγώνα της Παρασκευής.