Ο αθλητικός διευθυντής της Ομόνοιας, Νεόφυτος Λάρκου, δεν έκρυψε την ικανοποίηση, τόσο τη δική του, όσο και όλης της ομάδας, για το χθεσινό 1-1 στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ.
Ο αθλητικός διευθυντής των Κυπρίων, ανέφερε σε δηλώσεις του:

«Η Ομόνοια έπαιξε το πρώτο της παιχνίδι στους ομίλους και πήρε πολύ καλό αποτέλεσμα κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα. Αυτό που με χαροποίησε περισσότερο ήταν ο τρόπος που αγωνιστήκαμε, με αυτοπεποίθηση, χωρίς κανένα φόβο, με σεβασμό στον αντίπαλο. Όλοι αξίζουν συγχαρητήρια για την προσπάθεια από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Πάντα προσπαθούμε για το καλύτερο βλέποντας και κάνοντας, αλλά κυρίως πατώντας στη γη, χωρίς να κοιτάζουμε ψηλά. Το μέλλον κανείς δεν το γνωρίζει, αλλά προσπαθούμε βήμα-βήμα να μεγαλώνουμε τον οργανισμό και να βελτιώνουμε την ιστορία μας στην Ευρώπη.

Υπάρχει ικανοποίηση για το αποτέλεσμα, αλλά περισσότερο για τον τρόπο που παίξαμε. Δείχνει πως έχουμε ποιότητα κι απαιτήσεις για να βελτιωνόμαστε καθημερινά. Αυτό είναι το κέρδος για εμάς. Δεν είναι εύκολο, θα προσπαθήσουμε να έχουμε την ίδια και καλή παρουσία στο μέλλον στους ομίλους».