Ο Ντόνιελ Μάλεν, τόνισε πως η νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ είναι ιδιαίτερα σημαντική για την ομάδα του προκειμένου να πάρουν την πρόκριση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ:

«Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Πρέπει να κερδίσουμε, αν το κάνουμε θα έχουμε ελπίδες για την πρόκριση στην επόμενη φάση».

Για το ότι η απόδοση της ομάδας του άλλαξε δραματικά στο δεύτερο ημίχρονο κόντρα σε ΠΑΟΚ και Τβέντε:

«Δεν μπορώ να φταίει κάτι συγκεκριμένο. Είναι συνδυασμός πραγμάτων, το πιο σημαντικό που πρέπει να κάνουμε είναι να μείνουμε ενωμένοι ως ομάδα και να βελτιώσουμε ό,τι δεν κάνουμε καλά στον αγωνιστικό χώρο. Στα δύσκολα παίζει ρόλο το να είμαστε ομαδικοί και να κάνουμε σωστές επιλογές στο γήπεδο. Πρέπει να είμαστε όλοι μαζί στα δύσκολα και να βελτιώσουμε την εικόνα μας αρχής γενομένης από τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ».

Για τη δική του κατάσταση:

«Προέρχομαι από τραυματισμό και είμαι σε φάση επαναφοράς. Βήμα – βήμα αισθάνομαι όλο και καλύτερα, συνεχίζω να βελτιώνομαι σε αυτά που θέλω. Πιστεύω ότι είμαι καλύτερα από ότι στην αρχή της σεζόν, έχω ξεκουραστεί και είμαι έτοιμος να βοηθήσω. Δεν χρειάζεται να… ξεκουράζομαι, θέλω να παίζω όσο περισσότερο γίνεται. Θέλω να μπω μέσα και να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει. Η ατμόσφαιρα στην ομάδα είναι πολύ καλή, το παιχνίδι αύριο είναι πολύ σημαντικό και πρέπει να το κερδίσουμε. Ο εγωϊσμός είναι μια βαριά λέξη, δεν πιστεύω ότι παίζουμε εγωιστικά. Είμαστε μια καλή ομάδα, που βελτιωνόμαστε και θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο».