Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ είναι αρκετά ευχαριστημένος από τους παίκτες του, που βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας, ενώ σχολίασε και το επερχόμενο ματς με τον ΠΑΟΚ.

Ο τεχνικός της Γρανάδα, σημείωσε ότι η ομάδα του προσπαθεί να παίζει πάντα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, σημειώνοντας ότι την Πέμπτη θέλουν να δείξουν την καλύτερη εκδοχή τους απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τη νίκη απέναντι στη Χετάφε και το γεγονός ότι η Γρανάδα βρίσκεται στη κορυφή της βαθμολογίας: «Δεν πρόκειται να βλέπουμε την βαθμολογία. απλώς θα προσπαθήσουμε να παίζουμε για το καλύτερο. Όσο περισσότερους βαθμούς προσθέτουμε τώρα, τόσο το καλύτερο, γιατί θα μας βοηθήσει να συνεχίσουμε να προχωράμε».

Για το ματς με τον ΠΑΟΚ την Πέμπτη: «Το σημαντικό είναι να επιστρέψουμε στην Γρανάδα, να γίνει η απαραίτητη αποκατάσταση και να προετοιμαστούμε για ένα συναρπαστικό παιχνίδι την Πέμπτη. Είμαστε τόσο πιεσμένοι που μπορούμε μόνο να σκεφτούμε την αποκατάσταση όσο καλύτερα μπορούμε.

Βρισκόμαστε σε ένα πολύ απαιτητικό στάδιο και θα πρέπει να δείξουμε την καλύτερη εκδοχή μας και κόντρα στον ΠΑΟΚ. Για εμένα ως προπονητής είναι επίσης μια πολύ καλή πρόκληση να παίζουμε τρία παιχνίδια την εβδομάδα».