Ο Πέδρο Μαρτίνς σχολίασε τη νίκη επί της Φενέρμπαχτσε, τονίζοντας πως ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη.

Αναλυτικά όσα τόνισε ο Πορτογάλος στην κάμερα της Cosmote TV:

«Φυσικά επηρέασαν οι αλλαγές μας. Ο αντίπαλός μας ήταν αρκετά καλός. Στο πρώτο μέρος είχαμε άγχος και αυτό το έβλεπε ο κόσμος και υπήρχε ένταση. Στην επανάληψη παίξαμε καλύτερα, κάναμε ένα καλό παιχνίδι ευρωπαϊκού επιπέδου, δείξαμε πόσο μεγάλη ομάδα είμαστε, δεν αφήσαμε τον αντίπαλο να κάνει παιχνίδι και στο τέλος ήταν ακόμα ένα υπέροχο ευρωπαϊκό βράδυ».

Για την Άιντραχτ και τους στόχους της ομάδας: «Το παιχνίδι με την Άιντραχτ το χάσαμε αλλά δε το αξίζαμε. Σήμερα σκοράραμε στο τέλος και πλέον είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο, με ένα καλό σύνολο παικτών και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη κοιτάμε τους άντιπάλους μας στα μάτια.

Θα παλέψουμε για να πάμε μακριά, δε μπορούμε να προβλέψουμε τι θα γίνει, θα παλέψουμε για την πρώτη θέση και θέλουμε να πάμε πιο μακριά από πέρσι.

Περάσαμε από κακή φάση, αλλά πλέον παίζουμε ήρεμα είμαστε σε ένα πολύ καλό επίπεδο και πλέον από φυσικής κατάστασης και μέσα στο γήπεδο τακτικά παίζουμε πολύ καλά».