Ο Ζοσέ Μουρίνιο στην συνέντευξη τύπου για τον αυριανό (31/5) τελικό του Europa League μεταξύ της Ρόμα και της Σεβίλλη, είπε ότι ο Πάουλο Ντιμπάλα θα αγωνιστεί για 20-30 λεπτά.

Ξεκάθαρος γι’ άλλη μια φορά ο Ζοσέ Μουρίνιο. Η Ρόμα θα αγωνιστεί κόντρα στη Σεβίλλη την Τετάρτη (31/5) για το τρόπαιο του Europa League στην Βουδαπέστη. Στην καθιερωμένη συνέντευξη ο προπονητής των Ρωμαίων, τόνισε ότι η ομάδα του αξίζει να βρίσκεται στον τελικό ενώ είπε ότι ο Πάουλο Ντιμπάλα θα βρίσκεται στον πάγκο και πιθανόν να αγωνιστεί για 20-30 λεπτά.

Ήταν ένα μεγάλο ταξίδι, είναι αλήθεια. Είναι διαφορετικό από τον αντίπαλό μας γιατί παίξαμε 14 παιχνίδια για να φτάσουμε εδώ. Σίγουρα αξίζουμε αυτόν τον τελικό, είπαμε ήδη την περασμένη εβδομάδα ότι θέλαμε να παίξουμε αυτόν τον αγώνα. Τώρα δουλέψαμε για να είμαστε σε θέση να παλέψουμε για αυτόν τον τίτλο.» δήλωσε αρχικά.

Στην ερώτηση για τον Ντιμπάλα: «Θα μπορούσε να παίξει 20-30 λεπτά»

Για την πίεση που μπορεί να υπάρχει: «Δουλεύοντας, κάτι που κάναμε σε σύντομο χρονικό διάστημα. Είχαμε πολλά παιχνίδια τους τελευταίους μήνες, προσπαθήσαμε να ανακτήσουμε τους παίκτες και να δουλέψουμε.Λέω ότι η ιστορία δεν παίζει ρόλο, ο συνάδελφός μου Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ πιστεύει ότι είναι διαφορετικό.

Τον σέβομαι πολύ, πιστεύει ότι η Σεβίλλη είναι φαβορί για την ιστορία. Αυτή είναι η γνώμη του και τη σέβομαι. Έχουν ιστορία και εμπειρία που δεν έχουμε, γι’ αυτούς το να παίζουν στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ είναι σχεδόν φυσιολογικό, για εμάς είναι εξαιρετικό. Για τους οπαδούς τους το ταξίδι σε ευρωπαϊκό τελικό είναι σαν ένα ταξίδι στην Ισπανία, για τους δικούς μας είναι κάτι αξέχαστο. Αλλά αύριο θέλουμε να είμαστε εκεί και να παίξουμε».

Για το μέλλον του: «Το μέλλον μου; Αυτή η ερώτηση πρέπει να γίνει στον Μεντιλίμπαρ, δεν έχει συμβόλαιο και η κατάστασή του είναι πιο δύσκολη από τη δική μου. Είναι διαφορετικό από την Ίντερ γιατί δεν είχα υπογράψει με τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά όλα έγιναν. Τώρα δεν έχω τίποτα. Σκέφτομαι το αύριο και τι θέλουμε να κάνουμε, γιατί θέλουμε να παίξουμε».

Για τα δεδομένα του τελικού: «Ο προπονητής δεν παίζει, ο προπονητής δουλεύει πολύ πριν το παιχνίδι, λίγο κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Είπα στο προσωπικό μου ότι σήμερα η δουλειά μας έχει τελειώσει. Τώρα την ιστορία την φτιάχνουν οι παίκτες μου.

Οι συνάδελφοι από τη Μαδρίτη λένε καλά ότι η Σεβίλλη έχει μεγάλη ομάδα, αλλά εγώ λέω ότι έχει δύο μεγάλες ομάδες επειδή έχει 26 παίκτες κορυφαίου επιπέδου. Είναι όλοι επαγγελματίες κορυφαίου επιπέδου, έχουν πολλές επιλογές. Αλλά δεν ξέρουν τα αγόρια μου και δεν ξέρουν την ομάδα μου ως ομάδα και θα είμαστε εκεί αύριο».