Η Ρόμα ετοιμάζεται για τον τελικό του Europa League κόντρα στη Σεβίλλη (31/5 22:00) με τον Μουρίνιο να μιλά στην ιταλική τηλεόραση για το επερχόμενο παιχνίδι.

Για τον δεύτερο συνεχόμενο ευρωπαϊκό της τελικό ετοιμάζεται η Ρόμα και ο Ζοσέ Μουρίνιο, μίλησε τη Δευτέρα στο Sky Sport Italia για τον αγώνα κόντρα στη Σεβίλλη αλλά και το γεγονός πως στην προκειμένη, δεν τον απασχολεί να κερδίζει τίτλους αλλά να δίνει όση χαρά μπορεί στους φίλους των «τζιαλορόσι».

«Δουλεύουμε πολύ σκληρά καθημερινά για να χτίσουμε την ιστορία της Ρόμα, μόνο οι μεγάλες ομάδες είναι συνήθως ικανές να παραστούν σε δύο συνεχόμενους ευρωπαϊκούς τελικούς», είπε αρχικά ο Πορτογάλος προπονητής ενώ στη συνέχεια τόνισε:

«Δε σκέφτομαι ιδιαίτερα το τι έχω κατακτήσει στην καριέρα μου. Το παρελθόν είναι παρελθόν και η ιστορία δε μπορεί να αλλάξει. Εστιάζω στο μέλλον, ίσως αυτό είναι το μυστικό της φιλοσοφίας μου.

Βρίσκομαι στο χώρο του ποδοσφαίρου για πάρα πολύ καιρό. Αυτή τη στιγμή δε σκέφτομαι τι μπορώ να κερδίσω, αλλά τη χαρά που μπορώ να δώσω στους φίλους της Ρόμα. Η Ρώμη είναι μία πόλη που ζει για το ποδόσφαιρο και η ομάδα ένα μέρος που το αίσθημα του ανήκειν λογίζεται ως κάτι σημαντικό».

Τέλος, ανέφερε πως θα βρίσκεται για αρκετό καιρό ακόμα στους πάγκους λέγοντας χαρακτηριστικά πως: «Ο κόσμος θεωρεί πως είμαι αρκετά μεγαλύτερος από όσο είμαι και αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι άσπρισαν τα μαλλιά μου, αλλά να ξέρουν θα βρίσκομαι για αρκετά ακόμα χρόνια στο ποδόσφαιρο».