Συνέντευξη στη «Live Sport» παραχώρησε ο Νέλσον Ολιβέιρα, όπου μίλησε για το παιχνίδι απέναντι στην Κραϊόβα και τι χρειάζεται να κάνει από εδώ και πέρα η Ένωση αν θέλει να συνεχίσει να παίζει στο Europa League.

Οι δηλώσεις του Ολιβέιρα:

Για το παιχνίδι με την Κραϊόβα: «Είμαι χαρούμενος για την πρόκριση. Είναι το μόνο θετικό που μπορούμε να πάρουμε από αυτό το παιχνίδι. Δεν κάναμε καλό παιχνίδι και αυτό το κατάλαβαν όλοι. Πρέπει να τα πάμε καλύτερα. Εγώ, η ομάδα, όλοι μας. Για τη δική μου εμφάνιση, είμαι ικανοποιημένος που πήρα 90′ συμμετοχής. Δεν είχα φιλικά παιχνίδια στα πόδια μου. Δεν είμαι στην καλύτερη κατάσταση. Ένιωθα πολύ κουρασμένος στον αγωνιστικό χώρο γιατί δεν έχω ρυθμό. Σεβόμαστε την Κραϊόβα. Σήμερα έπαιξαν καλά. Οφείλω να τους δώσω συγχαρητήρια για το παιχνίδι που έκαναν. Εμείς πρέπει να βελτιωθούμε άμεσα γιατί θα έχουμε ένα πολύ πιο δύσκολο παιχνίδι κόντρα στην Τραμπζονσπόρ. Παίκτες με μεγαλύτερη ποιότητα. Πρέπει να παρουσιαστούμε καλύτεροι, να παίξουμε καλύτερα και να κάνουμε περισσότερα αν θέλουμε να παίξουμε στους ομίλους του Europa League».

Για το μάθημα που πήρε η ΑΕΚ: «Υπάρχουν δύο θετικά δεδομένα από το παιχνίδι με την Κραϊόβα. Το ένα είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση. Το δεύτερο είναι να παραδεχθούμε ότι παίξαμε άσχημα και ότι πρέπει να ξυπνήσουμε αν θέλουμε να προκριθούμε και να συνεχίσουμε να παίζουμε στην Ευρώπη».

Για το αν υπήρξε θέμα κούρασης ή υποτίμησης του αντιπάλου: «Δεν είμαι ο προπονητής για να πω τι φταίει. Ενδεχομένως να επαναπαυτήκαμε. Ήταν το σκορ του πρώτου αγώνα, ήταν και το ότι κερδίζαμε… Χάσαμε μπάλες που υπό κανονικές συνθήκες δε θα συνέβαινε. Έχουμε καλούς παίκτες με πολύ καλή τεχνική και χάσαμε πάσες ή κάναμε λάθη που δεν φυσιολογικά δεν κάνουμε. Όπως και να έχει, όπως προανέφερα αυτό είναι ένα μάθημα για μας. Η Κραϊόβα αξίζει όλο το σεβασμό μου γιατί έπαιξαν μέχρι το τέλος, θα μπορούσαν να είχαν πετύχει και άλλο γκολ και να κερδίσουν και το παιχνίδι»