Έναν εκ των Ραντζέλοβιτς και Ροντρίγκες, σκέφτεται για τα βασικά του πλάνα, για τον επαναληπτικό με την Σλόβαν, ο Κορμπεράν, μετά την μη αποτελεσματικότητα των Μασούρα και Ζινκερνάγκελ, στα προηγούμενα παιχνίδια.

Αμφότεροι έδωσαν επιθετική πνοή στους «ερυθρόλευκους» παίζοντας ως αλλαγές στο πρώτο παιχνίδι και σκοπός του προπονητή είναι να δώσει περισσότερη ταχύτητα στην ομάδα του, που πιθανώς να βρει και περισσότερους χώρους για να χτυπήσει τους Σλοβάκους.

Δεδομένη πρέπει να θεωρείται η παρουσία του Ελ Αραμπί στο βασικό σχήμα αντί του Τικίνιο, ενώ αντίθετα το πιθανότερο είναι ο Βαλμπουενά να έρθει και πάλι από τον πάγκο στην πορεία του παιχνιδιού. Σε ό,τι αφορά στην άμυνα, ο Βρσάλικο έχει ελάχιστες πιθανότητες να προλάβει λόγω του τραυματισμού του, ενώ ο Μανωλάς προπονήθηκε χθες και θα διαπιστωθεί στις προπονήσεις που απομένουν αν είναι στην κατάσταση που απαιτείται για να διεκδικήσει θέση στο βασικό σχήμα από τον Παπασταθόπουλο.

Ο Κορμπεράν στη χθεσινή προπόνηση ανέλυσε στους παίκτες του μέσω βίντεο τα λάθη που έκαναν ανασταλτικά στο πρώτο παιχνίδι. Ο 39χρονος προπονητής δείχνει από τις πρώτες μέρες πως θα χρησιμοποιήσει αρκετά το βίντεο για να επισημαίνει λάθη και να γίνονται οι απαιτούμενες διορθώσεις στην ομάδα του.