Με 2 χιλιάδες οπαδούς στο πλάι του θα αντιμετωπίσει την Άιντραχτ στην Φρανκφούρτη ο Ολυμπιακός.

Ευχάριστα για τον Ολυμπιακό και τους οπαδούς του ενόψει του αγώνα με την Άιντραχτ στην Φρανκφούρτη. Όπως έγινε γνωστό, η χωρητικότητα των γηπέδων στη Γερμανία αυξήθηκε και οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν επιπλέον κόσμο στο πλευρό τους.

Κάπως έτσι, οι Πειραιώτες εξασφάλισαν επιπλέον 800 εισιτήρια για τη Φρανκφούρτη και στο πλάι τους θα έχουν ίσως και παραπάνω από 2 χιλ. οπαδούς τους για να τους σπρώξουν σε ένα θετικό αποτέλεσμα.

Βέβαια, και αυτά τα 800 εισιτήρια δεν αναμένεται να μείνουν για πολύ καιρό διαθέσιμα και θα γίνουν… ανάρπαστα από οπαδούς του Ολυμπιακού που μένουν στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό και θέλουν να δώσουν το παρών στο ματς.

Νωρίτερα και η ανακοίνωση που έβγαλε ο Ολυμπιακός για τη διάθεση των εισιτηρίων:

H ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, για τον αγώνα της 3ης αγωνιστικής του UEFA EUROPA LEAGUE απέναντι στην EINTRACHT FRANKFURT, που θα διεξαχθεί στο «Deutsche Bank Park» την Πέμπτη 21/10/2021 στις 21:00 (τοπική ώρα), ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Τα εισιτήρια του αγώνα θα διατεθούν με τους γνωστούς τρόπους και με προτεραιότητα στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας, οι οποίοι και θα ταξιδέψουν οι ίδιοι στη Φρανκφούρτη, ως εξής:

Την Παρασκευή 15/10 (10:00 – 18:00 ή έως την εξάντλησή τους), για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας των θυρών VVIP, VIP, 33, 14, 15, 12, 16, 11, 17, 1, 2, 8, 9, 19, 20, 21, 22 από το εκδοτήριο που βρίσκεται έξω από την θύρα 25, με δικαίωμα αγοράς ενός (1) εισιτηρίου για κάθε κάτοχο.
Σε περίπτωση μη εξάντλησης των εισιτηρίων από τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας των παραπάνω θυρών θα εκδοθεί νέα ανακοίνωση.

Κάθε φίλαθλος για να προμηθευτεί εισιτήριο είναι απαραίτητο να επιδείξει την κάρτα διαρκείας του, το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητάς του και την αεροπορική ή την ξενοδοχειακή του κράτηση.

Επειδή η είσοδος στο γήπεδο γίνεται μόνο με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης απαγορεύεται να μεταβιβαστεί το εισιτήριο.
Η τιμή των εισιτηρίων είναι 28 € και ο τρόπος πληρωμής είναι ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ.