Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έκανε γνωστό με ανακοίνωση της πως το μεσημέρι της Δευτέρας θα τεθούν στην κυκλοφορία τα εισιτήρια για το ματς με τη Μακάμπι.

Τη Δευτέρα (11/12) το μεσημέρι η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, όπως είχε προαναγγείλει από τις προηγούμενες μέρες, έκανε γνωστό με ανακοίνωση της τον τρόπο διάθεσης για τα εναπομείναντα εισιτήρια (πλην των διαρκείας) για το ματς της Πέμπτης (14/12) με τη Μακάμπι Χάιφα.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

“Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός πληροφορεί τους φιλάθλους της σχετικά με τα εισιτήρια του αγώνα των ομίλων του UEFA Europa League με αντίπαλο τη Maccabi Haifa στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης» (14/12, 7.45 μ.μ.), τα εξής:

Τα εισιτήρια κυκλοφορούν ηλεκτρονικά σήμερα, Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023 στις 2 μ.μ..

Η διάθεση τους θα γίνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ INTERNET. ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΑΣ

Τα εκδοτήρια της Λεωφόρου θα παραμείνουν κλειστά.

Δικαίωμα αγοράς εισιτηρίου έχουν οι κάτοχοι της Κάρτας Φίλου του Ερασιτέχνη. Το κόστος της Κάρτας Φίλου Ερασιτέχνη είναι 10€ και ισχύει για την αγορά ενός εισιτηρίου και για μία ποδοσφαιρική περίοδο.

Για την αγορά κάθε εισιτηρίου είναι υποχρεωτική η καταχώρηση του ονόματος και του αριθμού ΑΜΚΑ κάθε φιλάθλου.

Οι κάτοχοι καρτών διαρκείας θα εισέρχονται στο γήπεδο αποκλειστικά με την πρόσκληση που έχουν εξαργυρώσει και όχι με την επίδειξη του εισιτήριου wallet, το οποίο δεν ισχύει για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Οι τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα έχουν ως εξής:

ΘΥΡΑ ΤΙΜΗ

7 30€

1Β, 5Γ, 8Β, 12Β 50€

1Α, 5Β, 8Α, 12Α 70€

5Α, 9, 11 120€

2 150€

10 200€

Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν τρεις ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα, δηλαδή στις 4.45 μ.μ”.