Ο Κάρολ Σφιντέρσκι αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο γόνατο κατά το ματς με την Ομόνοια και η κατάσταση του Πολωνού αναμένεται να αξιολογηθεί τις επόμενες ημέρες.

Στις εγκαταστάσεις της Ν.Μεσημβρίας βρέθηκαν την επομένη του ευρωπαϊκού παιχνιδιού οι παίκτες του ΠΑΟΚ. Όσοι βρέθηκαν στην αρχική 11άδα της αναμέτρησης κόντρα στην Ομόνοια ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης στην πισίνα και το γυμναστήριο, ενώ οι υπόλοιποι έκαναν μία προπόνηση φυσικής κατάστασης σε υψηλή ένταση.

Το ενδιαφέρον στρέφεται γύρω από τον Κάρολ Σφιντέρσκι προφυλάχθηκε λόγω ενοχλήσεων που έχει στο γόνατο. Η κατάσταση του Πολωνού επιθετικού θα αξιολογηθεί εκ νέου τις επόμενες μέρες. Ο Ομάρ Ελ Καντουρί έκανε θεραπεία, ενώ ο Χοσέ Κρέσπο έκανε μέρος της προπόνησης και συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα.

Το Σάββατο (24.10) η ομάδα θα έχει ρεπό και θα επιστρέψει στις προπονήσεις την Κυριακή (25.10) στις 10:30 στη Νέα Μεσημβρία. Πλέον, ο ΠΑΟΚ εστιάζει στην αναμέτρηση κόντρα στη Γρανάδα στην Ισπανία την ερχόμενη Πέμπτη (29.10, 22:00).