Μια καλή ευκαιρία για να αποδείξει πως η βαριά ήττα από την Ζόρια ήταν απλώς μια κακή παρένθεση χαρακτήρισε το ματς με την Μπράγκα ο Αντρέ Σιμόες.

«Νιώθουμε ότι αφήσαμε μία κακή εικόνα στο παιχνίδι με τη Ζόρια. Βέβαια υπάρχουν παιχνίδια, που μετά από μια αποβολή, δεν πάει τίποτα καλά.

Νιώθουμε ότι χρωστάμε μία απάντηση στους εαυτούς μας και στους φιλάθλους μας και θέλουμε να την δώσουμε κόντρα στην Μπράγκα. Πρέπει να παίξουμε μυαλωμένα», ανέφερε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.

Και όταν ερωτήθηκε για το ποιο πνευματικό στοιχείο θα επέλεγε από τη σεζόν που η ΑΕΚ κατέκτησε το πρωτάθλημα για να βγάλει τώρα, απάντησε:

«Είμαι πολλά χρόνια στην ομάδα και γνωρίζω τις απαιτήσεις της. Παρότι είχαμε αυτό το αρνητικό αποτέλεσμα, έχουμε μία καλή πορεία στο πρωτάθλημα.

Θυμάμαι όταν το κατακτήσαμε, είχαμε έναν αγώνα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, όπου είχαμε κι εκεί ένα αρνητικό αποτέλεσμα και δεχθήκαμε πολλές κριτικές.

Ίσως αυτό είναι το στοιχείο: Πρέπει να δώσεις αμέσως μία καλή απάντηση κι αυτό θέλουμε να δώσουμε με την Μπράγκα. Ξέρουμε ότι είναι μια πολύ καλή ομάδα. Τη σεβόμαστε. Θα μπούμε όμως με στόχο να κάνουμε έναν καλό αγώνα και να κερδίσουμε».