Έναν βελτιωμένο και διαφορετικό Ολυμπιακό θα αντιμετωπίσει η Φράιμπουργκ την Πέμπτη, σε σχέση με τα περσινά ματς, όπως τόνισε ο τεχνικός της γερμανικής ομάδας, Κρίστιαν Στράιχ.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Κρίστιαν Στράιχ στη συνέντευξη Τύπου πριν το Ολυμπιακός – Φράιμπουργκ:

Για τα προβλήματα: «Δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα (εκτός από τον Γκρέγκοριτς) αλλά θα το δούμε στο τέλος. Δυστυχώς δεν θα έχουμε μαζί μας τον Γκρέγκοριτς. Αν έχεις χάσει δύο παιχνίδια υπάρχει κακή διάθεση. Κυρίως με την Στουτγκάρδη δεν παίξαμε καλά. Με τη Ντόρτμουντ ήταν καλύτερη η απόδοσή μας. Με τον Ολυμπιακό θα προσπαθήσουμε να παίξουμε καλά, αλλά και να έχουμε παράλληλα και το αποτέλεσμα. Δεν υπάρχει σχεδιασμός για αλλαγή γκολκίπερ από διοργάνωση σε διοργάνωση, τα λάθη έγιναν απ’ όλους και ο τερματοφύλακάς μας ήταν άτυχος. Θα τον χρησιμοποιήσω και σε αυτό το παιχνίδι».

Για την ατμόσφαιρα: «Παίζει ρόλο και ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα. Φέτος θα είναι καλύτερος από πέρυσι. Πέρυσι εμείς είχαμε εκμεταλλευτεί την κατάστασή τους και είχαμε παίξει καλά. Τώρα θα είναι αλλιώς. Τα έφερε έτσι η μοίρα να βρεθούμε ξανά. Είναι πολύ δύσκολη ομάδα και δύσκολα δέχεται γκολ».

Για τον Γκούλντε που έχει τιμωρηθεί από πέρυσι και την προετοιμασία: «Είναι εδώ αλλά όντως δεν μπορεί να παίξει. Στην επίθεση ίσως βάλω τον Αντάμου όμως ίσως και όχι ενώ για την άμυνα δεν μπορώ να κάνω κάποιο σχόλιο. Εμείς έχουμε δύο διοργανώσεις να μας απασχολούν οπότε έχουμε συνεχή παιχνίδια. Είναι καλό ότι θα παίξουμε και πάλι στην Ευρώπη και θα γνωρίσουμε πόλεις, κουλτούρες και άλλες εμπειρίες».

Για τον Γιόβετιτς: «Έχει πολύ καλούς παίκτες ο Ολυμπιακός. Ο Γιόβετιτς είναι ένας από αυτούς. Έχει οργάνωση και πολύ καλή λειτουργία ως ομάδα ο Ολυμπιακός και φυσικά πολύ καλούς παίκτες. Είναι και άλλοι πολύ καλοί όπως ο Μαντί Καμαρά, ο Ιμπόρα και άλλοι».