Ο εκ των διακριθέντων της ΑΕΚ, Στράτος Σβάρνας,  στην δύσκολη νίκη-πρόκριση επί της Σεντ Γκάλεν, τόνισε πως η Ένωση διαχειρίστηκε σωστά το αποψινό παιχνίδι.

Εκ των κορυφαίων της ΑΕΚ ήταν ο Σβάρνας, στο 1-0 που επικράτησε η Ένωση στην Ελβετία της Σεντ Γκάλεν. «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Το ξέραμε πως θα ματώσουμε για την πρόκριση. Στα αποδυτήρια είπαμε πως θα μετρήσει μόνο η πρόκριση και την πήραμε. Παλέψαμε πολύ μέσα στο παιχνίδι. Αιφνιδιαστήκαμε στην αρχή, αλλά ανταπεξήλθαμε στην πιέση και μετά ισορροπήσαμε. Διαχειριστήκαμε το παιχνίδι πως έπρεπε για να πάρουμε την πρόκριση», είπε αρχικά στην Cosmote TV. Και μετά ρωτήθηκε για τον αγώνα με τη Βόλφσμπουργκ που ακολουθεί. «Αν θες να παίξεις σε ομίλους πρέπει να κάνεις την υπέρβαση και εμείς πρέπει να τον κάνουμε για να μπει η ΑΕΚ στους ομίλους».

Όσο για τον ίδιο με αφορμή το νέο συμβόλαιο που υπέγραψε και την κλήση του στην Εθνική Ελλάδος σχολίασε πως «προσπαθώ να μένω συγκεντρωμένος στη δουλειά.Το νέο μου συμβόλαιο ήταν και μία επιβράβευση, αλλά αυτό δεν αλλάζει κάτι. Προσπαθώ να βελτιωθώ και συνεχίζω στο ίδιο μοτίβο».