Ο Τικίνιο μίλησε την μέχρι τώρα πορεία του στον Ολυμπιακό, για την ενδεχόμενη μεταγραφή του Σεμέδο στην Πόρτο και ευχήθηκε να αντιμετωπίσει φέτος την πρώην ομάδα του στον τελικό του Europa League.

Ο στράικερ του Ολυμπιακού, Τικίνιο, έδωσε συνέντευξη στην πορτογαλική εφημερίδα «Record» και αφού αναφέρθηκε στην παρουσία του στην Ελλάδα με τους «ερυθρόλευκους», μίλησε για την ενδεχόμενη μεταγραφή του Σεμέδο στην Πόρτο. Ευχήθηκε να αντιμετωπίσει εφέτος η ομάδα του τούς «Δράκους» στον τελικό του Europa League, ενώ υποστήριξε ότι μετά το τέλος της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό, θέλει να επιστρέψει στην Πορτογαλία.

Αρχικά είπε:

«Τώρα όλα πηγαίνουν με τον καλύτερο τρόπο, αλλά στην αρχή ήταν δύσκολα, διότι σε ένα φιλικό τραυματίστηκα και έμεινα εκτός για σχεδόν δύο μήνες. Ήταν μια περίπλοκη φάση, καθώς έπρεπε να ανακτήσω έδαφος σε σχέση με τους συμπαίκτες μου. Έχοντας ξεπεράσει αυτήν την κατάσταση, η θέση μου στον Ολυμπιακό βελτιώθηκε μέρα με τη μέρα και από εδώ και πέρα υπάρχει χώρος να βελτιώνομαι και να δυναμώνω την παρουσία μου στην ομάδα. Αφού ξεκίνησα να προπονούμαι, άρχισα να παίζω και να βάζω γκολ για να βοηθήσω τον Ολυμπιακό. Απολαμβάνω την εμπειρία. Ήρθα σε μια ομάδα που είχε συνοχή με προπονητή τον Πέδρο Μαρτόνς, μια ομάδα που παίζει μαζί για πολλά χρόνια και που ο ένας ξέρει το παιχνίδι του άλλου. Είμαι ήδη προσαρμοσμένος στο ελληνικό ποδόσφαιρο, τους συμπαίκτες μου, τους ξέρω αρκετά καλά, οπότε από εδώ και πέρα ​​έχω περισσότερες προϋποθέσεις να εξελιχθώ. Είμαστε πρώτοι στο πρωτάθλημα, με αρκετούς βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο. Επιπλέον, βρισκόμαστε ακόμα στο Europa League και στο Κύπελλο».

Έχεις συμβόλαιο μέχρι το 2024, αλλά ήδη υπάρχει κουβέντα για ενδιαφέρον ομάδων. Τι βλέπεις για το μέλλον;
«Αυτή την ερώτηση θα την αφήσω για τους εκπροσώπους μου. Έχω συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και ο στόχος μου είναι να το ολοκληρώσω».