Ο Παναγιώτης Τσιντώτας, που μετράει 2/2 στις εκτελέσεις πέναλτι στα δύο τελευταία παιχνίδια, μίλησε για την προετοιμασία πριν τα ματς και για την αναμέτρηση με τη Σεντ Γκάλεν για τα προκριματικά του Europa League.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τσιντώτας στην κάμερα του ΟΠΑΠ:

«Σίγουρα υπάρχει μια προεργασία με τον προπονητή τερματοφυλάκων, τον κύριο Μιχαηλίδη. Συζητάμε και βλέπουμε προηγούμενα ματς και μελετάμε τους αντιπάλους, όχι μόνο τα πέναλτι. Θα προσπαθήσουμε από το πρώτο λεπτό να πάρουμε τη νίκη αλλά όπως είπα και πριν προετοιμαζόμαστε για παν ενδεχόμενο. Είναι δύσκολο παιχνίδι, αλλά εμείς θα πρέπει να προσέξουμε τη δική μας ομάδας και να μπούμε δυνατά και με πάθος κυνηγώντας τη νίκη ως το τελευταίο λεπτό. Εμείς θα πρέπει να κοιτάμε τη Σεντ Γκάλεν και να μην επηρεαστούμε από το άλλο παιχνίδι», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Τώρα αν υπάρχει κάποια προτίμηση, σίγουρα η Βόλφσμπουργκ είναι μια δυνατή ομάδα, αλλά πρέπει να επικεντρωθούμε στη Σεντ Γκάλεν και από εκεί και πέρα όποιος αντίπαλος περάσει θα τον δούμε, θα τον μελετήσουμε και θα πάμε και εκεί για τη νίκη. Σίγουρα μπορούμε να περάσουμε στους ομίλους, το έχουμε ξανακάνει. Δεν έχει σημασία η δυναμική του αντιπάλου, αλλά πως θα μπoύμε εμείς μέσα στον αγώνα. Προερχόμαστε από μια δύσκολη χρονιά, η ομάδα είναι καλά και θα πρέπει να κοιτάξουμε παιχνίδι με παιχνίδι».