Ο έμπειρος αμυντικός του Δικεφάλου, αναφέρθηκε στον τρόπο ανάπτυξης της ομάδας του στην αποψινή αναμέτρηση, ενώ στάθηκε στην δυσκολία που αντιμετωπίζει ο ΠΑΟΚ στο τελείωμα των φάσεων.

Αναλυτικά:

Για τη δυσκολία του ΠΑΟΚ στο σκοράρισμα: «Δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες και, αν κάποια από αυτές τις ευκαιρίες μπει γκολ, αλλάζει την ψυχολογία σου.

Κάναμε πολλές σέντρες, ίσως να μη βρήκαμε τον τρόπο να πατήσουμε σωστά στην περιοχή. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και να βρούμε τις λύσεις».

Για την ισοπαλία με την Ομόνοια: «Aν δούμε συνολικά το παιχνίδι, ο αντίπαλος πέτυχε το γκολ σε μια φάση που δεν την περιμέναμε. Θα έπρεπε να βάλουμε περισσότερους παίκτες στην αντίπαλη περιοχή, αυτό είναι κάτι που πρέπει να διορθωθεί, πρέπει να δουλέψουμε πολύ για να το διορθώσουμε.

Πρέπει να σεβόμαστε τον αντίπαλο, η Ομόνοια παίζει για πρώτη φορά στους ομίλους του Europa League και παίζει για τη φανέλα της, για τους οπαδούς της, αυτό είναι κάτι που πρέπει να το σεβαστούμε».

Για το γκολ που δέχτηκε ο ΠΑΟΚ: «Νομίζω ότι έχει να κάνει και με την τύχη του αντιπάλου. Ο αντίπαλος έβαλε γκολ με έναν παίκτη στην περιοχή, είναι λογικό όταν δέχεσαι γκολ οι πρώτοι που κοιτάμε να είναι οι αμυντικοί. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά, ώστε να μην υπάρχουν άλλα τέτοια θέματα».

Για την αναμέτρηση με τη Γρανάδα: «Νομίζω ότι πρέπει να δούμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, έχω παρακολουθήσει τη Γρανάδα και είναι μια πολύ καλή ομάδα. Πρέπει να πάμε εκεί και να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα, πρέπει να αποφύγουμε τα λάθη. Θέλουμε να κάνουμε ότι μπορούμε για να πάμε καλά στον όμιλο, γιατί θέλουμε να κάνουμε καλύτερη πορεία από αυτή που κάνουμε τα τελευταία χρόνια».