Ο Τόμας Βάτσλικ τόνισε πως ο Ολυμπιακός χρειαζόταν λίγες μέρες ώστε να μάθει τον νέο προπονητή και την φιλοσοφία του και είναι πεπεισμένος πως στην ρεβάνς με την Σλόβαν θα είναι πιο έτοιμοι από τον πρώτο αγώνα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου
Για τα όσα περιμένει από τον Ολυμπιακό στη ρεβάνς με τη Σλόβαν: «Αναλύσαμε τον πρώτο αγώνα, είδαμε τα λάθη μας και προσπαθήσαμε να τα διορθώσουμε μέσα από τις προπονήσεις. Ελπίζω και πιστεύω να παρουσιάσουμε ένα πολύ καλύτερο πρόσωπο στον επαναληπτικό και να πάρουμε την πρόκριση. Νομίζω πως είμαστε έτοιμοι, έχουμε παίκτες που έχουν εμπειρία συμμετοχής σε τόσους κρίσιμους αγώνες».
Όσο για το αν υπάρχουν διαφορές σε σχέση με τον περσινό αγώνα, που ο Ολυμπιακός απέκλεισε τη Σλόβαν και αν η σλοβακική ομάδα βελτιώθηκε ή ο Ολυμπιακός έγινε χειρότερος, απάντησε: «Ο φετινός αγώνας είναι διαφορετικός από τον περσινό. Κερδίσαμε το πρωτάθλημα, άλλαξε ο προπονητής και θα πρέπει να προσαρμοστούμε στον νέο τρόπο παιχνιδιού. Δέκα μέρες είναι αρκετές για να μάθουμε τον τρόπο παιχνιδιού που θέλει ο νέος προπονητής και πιστεύω πως θα εμφανιστούμε καλύτεροι και πιο έτοιμοι».