Ο Πατρίς Εβρά αναφέρθηκε στο δίπολο Λιονέλ Μέσι – Κριστιάνο Ρονάλντο, υποστηρίζοντας πως ο Αργεντινός δεν έχει την εργασιακή ηθική του Πορτογάλου, γεγονός που του έχει στερήσει πολλές Χρυσές Μπάλες.

Ο Λιονέλ Μέσι έχει κατακτήσει μέχρι σήμερα επτά Χρυσές Μπάλες, επίδοση που είναι ρεκόρ για το συγκεκριμένο βραβείο, το οποίο κι αποτελεί την πολυτιμότερη ατομική διάκριση για έναν παίκτη.

Πολλοί μάλιστα, είναι εκείνοι που πιστεύουν ότι θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για την 8η Χρυσή Μπάλα μετά την κατάκτηση και του Μουντιάλ 2022 του Κατάρ με την Αργεντινή τον περασμένο Δεκέμβριο.

Ο Πατρίς Εβράς, σχολιάζοντας το δίπλο Μέσι – Κριστιάνο Ρονάλντο, υποστήριξε πως ο σταρ της Παρί θα μπορούσε να είχε κερδίσει σχεδόν τα διπλά βραβεία αν τον διακατείχε η εργασιακή ηθική του Πορτογάλου.

“Θέλω να εξηγήσω γιατί λέω Ρονάλντο κάθε φορά. Δεν είναι επειδή είναι αδερφός μου, αλλά επειδή είμαι ερωτευμένος με την εργασιακή ηθική του. Νιώθω σαν τον Μέσι. Ο Θεός απλά του έδωσε ένα ταλέντο κι ο Κριστιάνο έπρεπε να δουλέψει γι’ αυτό.

Είχε το ταλέντο αλλά έπρεπε να δουλέψει γι’ αυτό. Αν ο Μέσι είχε την ίδια εργασιακή ηθική με τον Ρονάλντο, πιθανότατα θα είχε 15 Χρυσές Μπάλες σήμερα.

Απλώς είμαι ερωτευμένος με ανθρώπους που δουλεύουν σκληρά, γι’ αυτό επιλέγω τον Ρονάλντο από τον Μέσι”, είπε μεταξύ άλλων ο θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.