Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Ντιέγκο Μαραντόνα ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι, με τον ίδιο να θυμάται την πρώτη φορά όπου συνάντησε τον Θεό του ποδοσφαίρου.

Ο Ολλανδός παλαίμαχος επιθετικός, Ρόμπιν Φαν Πέρσι, μέσω της «Telegraaf», αποκάλυψε μια ιστορία με τον Ντιέγκο Μαραντόνα, η οποία μέχρι σήμερα δεν είχε δει τα φώτα της δημοσιότητας.

«Ήμουν μεγάλος fan του, ήταν ένας μοναδικός ποδοσφαιριστής και εξαιρετικός άνθρωπος. Σε όλα του ήταν μεγάλος, ως παίκτης και προσωπικότητα. Πράγματι, μπορεί να έκανε λάθη, αλλά ποιος δεν έχει κάνει στη ζωή του;

Τον συνάντησα όταν έκανε διακοπές στο Ντουμπάι και εκείνος ήταν προπονητής στην Αλ-Γουάντα. Με είδε και φώναξε ‘Ρόμπι, Ρόμπι!’. Ήρθε προς το μέρος μου, με αγκάλιασε, με φίλησε και μου είπε πόσο του άρεσα σαν ποδοσφαιριστής. Η νευρικότητά μου εξαφανίστηκε αμέσως. Είχαμε μια όμορφη συζήτηση με τη βοήθεια του μεταφραστή του και μου είπε ‘Ρόμπι, έχεις ένα αριστερό πόδι σαν το δικό μου. Έχουμε και οι δύο ξεχωριστό αριστερό’. Τότε έπιασε το αριστερό πόδι μου και το φίλησε», ανέφερε χαρακτηριστικά.