Ολοκληρώθηκαν οι κλήσεις του Γκουστάβο Πογέτ για τα παιχνίδια της Εθνικής ομάαδας με Ιρλανδία και Γαλλία, ενόψει των προκριματικών του Euro 2024.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός κάλεσε επιπλέον τους Μπακασέτα, Μπουχαλάκη, Σιώπη, Μαυροπάνο, Χατζηγιοβάνη, Γιακουμάκη και Φούντα, για τα δύο παιχνίδια της Εθνικής ομάδας εναντίον της Ιρλανδίας στην Αθήνα (Παρασκευή 16/6, 21:45, OPAP Arena) και της Γαλλίας στο Παρίσι (Δευτέρα 19/6, 21:45 Ελλάδας, Stade de France).

Αναλυτικά, οι διεθνείς που συγκροτούν την αποστολή της Εθνικής είναι οι: Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Παντελής Χατζηδιάκος, Κώστας Τσιμίκας, Γιάννης Παπανικολάου, Δημήτρης Λημνιός, Βαγγέλης Παυλίδης, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Τζορτζ Μπάλντοκ, Παναγιώτης Ρέτσος, Δημήτρης Γιαννούλης, Δημήτρης Κουρμπέλης, Γιώργος Μασούρας, Φώτης Ιωαννίδης, Δημήτρης Πέλκας, Γιώργος Αθανασιάδης, Λάζαρος Ρότα, Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, Γιώργος Τζαβέλλας, Πέτρος Μάνταλος, Γιάννης Κωνσταντέλιας, Τάσος Μπακασέτας, Ανδρέας Μπουχαλάκης, Μανώλης Σιώπης, Κωνσταντίνος Μαυροπάνος, Τάσος Χατζηγιοβάνης, Γιώργος Γιακουμάκης, Ταξιάρχης Φούντας, καθώς επίσης ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, ο οποίος βάσει του αρχικού προγραμματισμού έχει κληθεί για προπονήσεις, ενώ υπενθυμίζεται ότι στην πρώτη εβδομάδα προετοιμασίας συμμετείχε ο Κωνσταντίνος Τζολάκης.

Το σύνολο των παικτών της αποστολής της Εθνικής θα συγκεντρωθεί την προσεχή Δευτέρα 12 Ιουνίου, οπότε η προπόνησή τους είναι προγραμματισμένη για τις 18:30 στο γήπεδο «Γ. Καμάρας» (ανοιχτή για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ και το κοινό).