Ολοκληρώθηκε η πρώτη εβδομάδα προετοιμασίας της Εθνικής Ανδρών ενόψει των αγώνων της με την Ιρλανδία (16/6, OPAP Arena) και την Γαλλία (19/6, Stade de France) για την προκριματική φάση του EURO 2024.

Η Εθνική ομάδα έχει μπει σε ρυθμούς προκριματικών Euro, με τις προπονήσεις να γίνονται στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα. Ο Γκουστάβο Πογιέτ δουλεύει με 15 παίκτες, καθώς ακόμα δεν έχουν ολοκληρώσει όλοι οι διεθνείς τις υποχρεώσεις με τις ομάδες του.

Σήμερα στην προπόνηση συμμετείχαν οι: Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Κώστας Τζολάκης, Τζορτζ Μπάλντοκ, Παναγιώτης Ρέτσος, Δημήτρης Γιαννούλης, Δημήτρης Κουρμπέλης, Γιώργος Μασούρας, Φώτης Ιωαννίδης, Δημήτρης Πέλκας, Γιώργος Αθανασιάδης, Λάζαρος Ρότα, Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, Γιώργος Τζαβέλλας, Πέτρος Μάνταλος, Γιάννης Κωνσταντέλιας.

Από την προσεχή Δευτέρα, στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος θα ενσωματωθούν και οι Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Παντελής Χατζηδιάκος, Κώστας Τσιμίκας. Γιάννης Παπανικολάου, Δημήτρης Λημνιός, Βαγγέλης Παυλίδης, Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος και οι προπονήσεις θα συνεχιστούν στο «Γ. Καμάρας».