Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Αγγλίας, Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, υποστήριξε πως η παρουσία του Τζόρνταν Χέντερσον στην τελική φάση του Euro 2020, παραμένει εξαιρετικά αμφίβολη.

Αμφίβολη χαρακτήρισε ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ την παρουσία του Τζόρνταν Χέντερσον στην τελική φάση του Euro 2020. Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Αγγλίας υποστήριξε ότι θα λάβει την απόφαση σε λίγες εβδομάδες, ωστόσο εξέφρασε την ανησυχία του.

«Μπορώ να πω ότι ο Χέντερσον είναι πολύ αισιόδοξος μετά την επέμβαση. Γνωρίζουμε ότι σε κάθε τέτοιο τραυματισμό (σύνδρομο κοιλιακών προσαγωγών) υπάρχει ένα προβλεπόμενο διάστημα απουσίας, αλλά μπορεί να συμβεί το ο,τιδήποτε στο δρόμο για την επιστροφή.

Ξέρουμε ότι πρόκειται να επιστρέψει στο τέλος της σεζόν και θα πρέπει να δούμε πώς θα εξελιχθεί. Θα λάβουμε την απόφαση σε λίγες εβδομάδες», υποστήριξε ο τεχνικός των «τριών λιονταριών» για τον 30χρονο μέσο της Λίβερπουλ (οι «ρεντς» δεν έχουν παρουσιάσει το χρονοδιάγραμμα της επιστροφής του).

Η Αγγλία βρίσκεται στον τέταρτο όμιλο μαζί με τις Κροατία, Σκωτία και Τσεχία. Η πρεμιέρα της είναι κόντρα στους Κροάτες στο «Ουέμπλεϊ» στις 13 Ιουνίου.