Με τον χειρότερο τρόπο ολοκληρώθηκε το φετινό Euro στο Λονδίνο, με αναφορά της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας να κάνει λόγο για εθνική ντροπή με όσα συνέβησαν στον τελικό και για περιστατικά που παραλίγο να οδηγήσουν σε θανάτους!

Μια ανεξάρτητη αναφορά για όσα εκτυλίχθηκαν την ημέρα που η εθνική ομάδα της Αγγλίας ηττήθηκε στο «Γουέμπλεϊ» από τους Ιταλούς και έχασε ακόμα μια ευκαιρία για τρόπαιο μετά το 1966, παρουσιάζει τα άσχημα γεγονότα ως ντροπή ολόκληρης της χώρας.

Οπαδοί είχαν προσπαθήσει να εισβάλουν στο γήπεδο δίχως εισιτήρια, εν μέσω προσπάθειας να διατηρηθούν όλα τα μέτρα για τον κορονοϊό, ενώ, η Αστυνομία για λίγα λεπτά είχε χάσει παντελώς τον έλεγχο και παραδέχθηκε μετά το φινάλε του τουρνουά πως έφτασε πολύ κοντά σε απόφαση αναβολής του τελικού!

«Περί τους 2.000 οπαδούς κατάφεραν να μπουν στο γήπεδο δίχως να έχουν εισιτήριο, ήταν μια εθνική ντροπή αυτό που συνέβη και μάλιστα, λίγο έλειψε να έχουμε και θανάτους εκείνη τη μέρα από τα περιστατικά που εκτυλίχθηκαν στο Γουέμπλεϊ» αναφέρεται χαρακτηριστικά για το ματς της 11ης Ιουλίου…