Την Ιταλία έχρισε ως φαβορί για να περάσει στον τελικό του Euro, τονίζοντας πως οι Ισπανοί δεν είναι τόσο ισχυροί όσο η «Σκουάντρα Ατζούρα».

Την Τρίτη (6/7, 22:00, ANT1), Ισπανία και Ιταλία θα κοντραριστούν στο «Γουέμπλεϊ», έχοντας έναν και μοναδικό στόχο. Την πρόκριση στον τελικό του Euro.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο κλήθηκε να μιλήσει γι’ αυτή τη μεγάλη μάχη στο «TalkSport» και αφού πρώτα αποθέωσε την ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι, στη συνέχεια τόνισε πως η Ιταλία έχει και το προβάδισμα για να τσεκάρει το εισιτήριο.

«Δεν τα πηγαίνουν καλά μόνο κατά τη διάρκεια του Euro. Η πορεία τους ήταν εντυπωσιακή και πριν από αυτό. Το κλίμα στην ομάδα είναι τέλειο, έχουν την τεχνογνωσία και αμύνονται απίστευτα τόσο καλά. Ο Μπονούτσι και ο Κιελίνι μπορούν να παίξουν με τυφλά μάτια, έχουν παίξει μαζί τόσα πολλά χρόνια. Οι ακραίοι αμυντικοί τους είναι δυνατοί. Έχασαν τον Σπινάτσολα, αλλά σκεφτείτε και μένα που δεν θα τον έχω για έξι μήνες.

Έχω μεγάλο σεβασμό για την Ισπανία, αλλά δεν νομίζω ότι είναι τόσο ισχυροί όσο η Ιταλία. Ωστόσο, έχουν ταλέντο κι έναν συγκεκριμένο τρόπο να παίξουν όταν το παιχνίδι πηγαίνει προς την κατεύθυνση που θέλουν και είναι σε θέση να απειλήσουν τους αντιπάλους».