Βούρκωσε στις δηλώσεις του ο Δημήτρης Λημνιός και ενώ μόλις λίγο νωρίτερα είχε επιστρέψει στη δράση με την Εθνική, οκτώ μήνες μετά τη ρήξη χιαστού που υπέστη στο ματς απέναντι στον Κύπρο για το Nations League.

Ο Λημνιός μπήκε στο ματς με τη Λιθουανία στο 80′ και δεν έκρυψε τη συγκίνησή του για όσα πέρασε, μιλώντας στη Nova αμέσως μετά το παιχνίδι.

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που μου έδωσε δύναμη να μπω στο γήπεδο μετά από καιρό. Πέρασα δύσκολα, πόνεσα πολύ, ταλαιπωρήθηκα», ανέφερε με δάκρυα στα μάτια και πρόσθεσε:

«Είμαι εδώ μετά από μεγάλη αποχή, μετά από τραυματισμό, δούλεψα πάρα πολύ. Θέλω να πω μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα μου, στους φυσιοθεραπευτές, σε όλους για τα μηνύματα στήριξης που δέχτηκα. Είμαι πίσω για να συνεχίσω τη δουλειά μου. Θέλω να βρίσκομαι με την Εθνική, γιατί έχουμε ένα μεγάλο στόχο μπροστά μας».

Για το ματς με τη Λιθουανία: «Αν εξαιρέσουμε το πρώτο τέταρτο, κυριαρχήσαμε χωρίς αμφιβολία. Είχαμε ευκαιρίες, αλλά πρέπει να τις κάνουμε γκολ, γιατί στην πορεία όταν θα παίζουμε με μεγαλύτερης δυναμικότητας ομάδες θα έχουμε πρόβλημα. Είχαμε καλή εμφάνιση αλλά σημασία έχει το γκολ. Κρατάμε την καλή εμφάνιση».

Για την Opap Arena: «Είναι πολύ όμορφο γήπεδο, καλή αλλαγή για την Εθνική. Η ακουστική είναι πολύ καλή για εμάς».

Για το καλό κλίμα στην Εθνική: «Υπάρχει η πλάκα, αλλά σε ένα όριο. Μέσα στο γήπεδο και στην προπόνηση είμαστε σοβαροί γιατί παίζουμε για το Εθνόσημο και εκπροσωπούμε 11 εκατομμύρια Έλληνες».