Ο Εμιλιάνο Μαρτίνες μίλησε για την κίνηση του στον τελικό, τονίζοντας πως δεν κοροΐδεψε τον Κιλιάν Εμπαπέ.

Ο τερματοφύλακας της Αργεντινής τραγουδούσε ένα σύνθημα για τον Γάλλο φορ στα αποδυτήρια, ενώ στα επινίκια κρατούσε μια κούκλα με τη μορφή του μεγάλου χαμένου του τελικού.

Ο «Ντίμπου» πάντως αρνείται τα πάντα. «Μου πέταξαν μια κούκλα, την κράτησα για δύο λεπτά και την πέταξα. Πώς μπορώ εγώ να κοροϊδέψω τον Εμπαπέ; Αυτός μου έβαλε τέσσερα γκολ! Τέσσερα γκολ σε τελικό! Μάλλον αυτός θα θεωρεί πως είμαι το… παιχνιδάκι του. Έχω μεγάλο σεβασμό στο πρόσωπό του», τόνισε.

Όσο για το σύνθημα; «Είναι κάτι που γίνεται στα αποδυτήρια, δεν έπρεπε να βγει ποτέ προς τα έξω. Και οι Γάλλοι όταν μας κέρδισαν το 2019 τραγουδούσαν για τον Μέσι στα αποδυτήρια. Αν κερδίσει κάποιος τη Βραζιλία, τραγουδά για τον Νεϊμάρ. Αυτό συμβαίνει γιατί είναι μεγάλοι παίκτες. Δεν έχω τίποτα προσωπικό με τον Εμπαπέ», ξεκαθάρισε.

Τέλος, για αυτά που είπε στον φορ της Παρί στο φινάλε του τελικού τόνισε: «Του είπα πως ήταν χαρά μου που έπαιξα απέναντί του και πως παραλίγο να μας κέρδιζε μόνος του. Μου επιβεβαίωσε πως είναι μοναδικό ταλέντο. Όταν αποσυρθεί ο Μέσι, είμαι βέβαιος πως θα κερδίσει πολλές φορές την Χρυσή Μπάλα».