Ο τραυματισμός του Ρομέλου Λουκάκου στον αριστερό μηρό μπορεί να μην είναι τόσο σοβαρός, ωστόσο αναμένεται να στερήσει από τον διεθνή επιθετικό της Ίντερ την παρουσία του στα ματς του Βελγίου στη φάση των ομίλων του φετινού Μουντιάλ.

Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από τα λεγόμενα του ομοσπονδιακού τεχνικού των «κόκκινων διαβόλων», Ρομπέρτο Μαρτίνεθ…

«Είναι καλά, αλλά θα χρειαστεί ακόμα χρόνο για να τον δούμε στο 100%. Ακολουθούμε το πρόγραμμα και δεν πιστεύω ότι θα είναι σε θέση να παίξει στο πρώτο ματς απέναντι στον Καναδά από την αρχή», δήλωσε επί του θέματος.

Και πρόσθεσε: «Μετά από τη φάση των ομίλων θα αρχίσει ένα άλλο Μουντιάλ και πιστεύω ότι σε εκείνο το σημείο ο Λουκάκου θα είναι έτοιμος. Σε εκείνα τα παιχνίδια θα γίνει σημαντικός παράγοντας για εμάς».

Το Βέλγιο βρίσκεται στον 7ο όμιλο μαζί με τον Καναδά, με τον οποίο θα τεθεί αντιμέτωπη στις 23 Νοεμβρίου, ενώ ακολούθως θα βρει στο δρόμο της κατά σειρά το Μαρόκο (27/11) και την Κροατία (1/12).

Ο Λουκάκου υπέστη διάταση στο ματς πρωταθλήματος με τη Σαμπντόρια, όπου πέρασε ως αλλαγή στο 68ο λεπτό, ενώ λίγες ημέρες νωρίτερα είχε κάνει την επανεμφάνισή του, για πρώτη φορά από τα τέλη Αυγούστου, αγωνιζόμενος στην αναμέτρηση με τη Βικτόρια Πλζεν.