Ο Ντιντιέ Ντεσάμπ, στάθηκε στην νοοτροπία της ομάδος του και τόνισε πως το Μαρόκο αξίζει το σεβασμό που έφτασε μέχρι εδώ.

Η Γαλλία δεν είναι ξεχειλίζει μόνο από ταλέντο και ποιότητα αλλά διαθέτει και ένα γκρουπ με τεράστια ψυχικά αποθέματα. Τάδε έφη Ντιντιέ Ντεσάμπ, με τον προπονητή των παγκόσμιων πρωταθλητών να αποθεώνει τους ποδοσφαιριστές του έπειτα από το 2-1 απέναντι στην Αγγλία στα προημιτελικά και να υπογραμμίζει πως ο επόμενος αντίπαλός τους, το Μαρόκο, έχει κερδίσει τον πλήρη σεβασμό με τα όσα έχει πετύχει μέχρι τώρα στη διοργάνωση.

“Κάναμε ένα μεγάλο ματς απέναντι σε έναν εξαιρετικό αντίπαλο τεχνικά και τακτικά και ήμασταν έτοιμοι για μία ακόμα φορά. Το να πάμε στα ημιτελικά είναι ένας ακόμα υπέροχος στόχος για όλους τους παίκτες, αυτό το σύνολο των παικτών έχει σπουδαία νοοτροπία, πέρα από την ποιότητά του, και φαίνεται.

Ο στόχος κατακτήθηκε με καρδιά και θάρρος”, τόνισε στις δηλώσεις του ο προπονητής των μπλε για να συμπληρώσει:

“Το Μαρόκο θα το αντιμετωπίσουμε με μεγάλη σοβαρότητα, ίσως να ήταν μεταξύ των ομάδων που περίμενε ο κόσμος να προχωρήσουν, είναι ωστόσο η μεγαλύτερη έκπληξη του τουρνουά και αξίζουν όλο το σεβασμό μας”.