Η Σερβία γνώρισε την ήττα από τη Βραζιλία, με 2-0, όμως όπως τονίζει ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς η ομάδα του πρέπει να επικεντρωθεί στο επόμενο παιχνίδι με το Καμερούν.

Ο μέσος του ΠΑΟΚ ξεκίνησε βασικός κόντρα στη Βραζιλία, ωστόσο οι Σέρβοι δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη. Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς εξέφρασε μεν την απογοήτευσή του για το αποτέλεσμα, ωστόσο τόνισε σε δηλώσεις του ότι η ομάδα του προσπάθησε να βρει λύσεις και πλέον πρέπει να εστιάσει στα παιχνίδια που ακολουθούν με Καμερούν και Ελβετία.

Αναλυτικά ανέφερε:

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, κόντρα σε έναν δυνατό αντίπαλο. Δώσαμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε. Τώρα, θα πρέπει να ετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι και να πάρουμε τη νίκη. Θα πρέπει να είμαστε σωστοί και στην άμυνα και στην επίθεση, πρέπει να είμαστε σκληροί και δυνατοί. Είναι δύσκολο, ξέρουμε ποια ήταν η ομάδα που αντιμετωπίσαμε, ο αντίπαλος ήταν δύσκολος. Πρέπει να πιστέψουμε στους εαυτούς μας και να δώσουμε το 100%. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο.

Είμαστε στο Παγκόσμιο Κύπελλο, η κάθε ομάδα είναι δυνατή. Πρέπει να προετοιμαστούμε σωστά, στο παιχνίδι με τη Βραζιλία δώσαμε ό,τι μπορούσαμε. Πρέπει να παίξουμε πιο γρήγορα στο ματς με το Καμερούν και να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι. Όταν δέχεσαι πίεση από μία ομάδα όπως η Βραζιλία, πρέπει να αμύνεσαι σωστά. Εμείς προσπαθήσαμε να βρούμε απαντήσεις, αλλά δεχθήκαμε δύο γκολ. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, πρέπει να προχωρήσουμε. Θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο για την στήριξή του, σημαίνει πολλά για εμάς. Δημιούργησαν μία ωραία ατμόσφαιρα κι ήταν πραγματικά πολύ όμορφο αυτό».

Όσο για το επόμενο παιχνίδι με το Καμερούν, ανέφερε:

«Έχουμε εικόνα από το Καμερούν, αλλά η αλήθεια είναι πως επικεντρωθήκαμε στο παιχνίδι μας. Θα σηκώσουμε το κεφάλι, γιατί έχουμε άλλα δύο παιχνίδια. Πιστεύουμε στους εαυτούς μας. Περιμένω ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι και φυσικά, θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη».