Την άποψη ότι δεν είναι απίθανο ο Λιονέλ Μέσι να πάρει μέρος και στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026 εξέφρασε ο Λιονέλ Σκαλόνι.

Ο Σκαλόνι, ο οποίος οδήγησε την εθνικής Αργεντινής στην κατάκτηση του Μουντιάλ 2022, μπορεί να μην έχει διευκρινίσει ακόμη αν θα παραμείνει στη θέση του ομοσπονδιακού τεχνικού, μίλησε όμως για το Μουντιάλ του 2026 και εκτίμησε πως ο Μέσι έχει τις δυνατότητες να είναι στην αποστολή και να αποτελέσει ξανά τον ηγέτη της ομάδας:

«Ο Λίο έπαιξε με την καρδιά του στο Κατάρ και μας οδήγησε στην κατάκτηση του Μουντιάλ. Το ίδιο μπορεί να κάνει και το 2026. Εχει τις δυνατότητες να το κάνει. Αυτά που κάνει στις προπονήσεις είναι τρελά πράγματα και δείχνει πως παραμένει διψασμένος για διακρίσεις», τόνισε ο 45χρονος Αργεντινός τεχνικός.

«Άρχισε την καριέρα του στο κέντρο της επίθεσης, μετά έπαιξε στα άκρα και τώρα τον βλέπουμε σ’ έναν ελεύθερο ρόλο στη μεσαία γραμμή. Μπορεί να παίξει όπου θέλει και πάντα θα κάνει τη διαφορά. Πιστεύω πως μπορεί να συνεχίσει να παίζει στην εθνική ομάδα, αλλά η απόφαση βέβαια ανήκει στον ίδιο» πρόσθεσε.