Η UEFA σχεδιάζει να αποβάλλει τις Ρεάλ, Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους από το Champions League, με την απόφαση της Ευρωπαϊκής Ομoσπονδίας να αναμένεται κατά πάσα πιθανότητα μέχρι το τέλος της εβδομάδας και σίγουρα πριν από τη σέντρα του Euro στις 11 Ιουνίου.

Βέβαια, σε περίπτωση τιμωρίας τότε οι τρεις ομάδες δεν σκοπεύουν να μείνουν με σταυρωμένα χέρια, καθώς θα προσφύγουν στο CAS.

Ο γενικός γραμματέας της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής, Θεόδωρος Θεοδωρίδης ρωτήθηκε για το αν όντως οι τρεις σύλλογοι κινδυνεύουν με τιμωρία, αν δεν συμμορφωθούν με τους κανονισμούς και απάντησε πως υπάρχουν πολλές πιθανότητες για κάτι τέτοιο.

«Αν δεν σεβαστούν τους κανονισμούς, μπορεί να αποκλειστούν. Εξαρτάται από αυτούς. Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι οι υπόλοιποι σύλλογοι αποδέχθηκαν τους κανονισμούς. Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω κάτι διότι υπήρξε παρερμηνεία. Αυτό που θα συμβεί δεν θα είναι μια προσωπική απόφαση του προέδρου ή της εκτελεστικής επιτροπής της UEFA. Υπάρχουν αρμόδια όργανα για να κρίνουν και να αποφασίσουν. Ούτε ο πρόεδρος ούτε εγώ μπορούμε να επηρεάσουμε ανεξάρτητες αποφάσεις και αυτό είναι το σωστό. Για την UEFA όλοι οι σύλλογοι είναι ίσοι και όλοι υπερασπιζόμαστε τις αξίες του σεβασμού και της ισότητας. Αν παρέβησαν τους νόμους, θα πρέπει να υποστούν τις συνέπειες», τόνισε χαρακτηριστικά σε συνέντευξη που παραχώρησε στην «Marca».

 

Προηγούμενο άρθροΔίνει μετοχές στους οπαδούς της η Ρέιντζερς
Επόμενο άρθροΜαλακατές: «Ζήτω ο Παναθηναϊκός μας»