Άνθρωποι της UEFA διαψεύδουν τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι η ομοσπονδία σκέφτεται να αλλάξει έδρα στον τελικό του Champions League.

Πολλά σενάρια δίνουν και παίρνουν τις τελευταίες ημέρες αναφορικά με τον τελικό του Champions League. Διότι τα πιο πρόσφατα κάνουν λόγο για… μετακόμιση του μεγάλου αγώνα από την Κωνσταντινούπολη στη Λισαβόνα, αφού υπάρχουν οι εκλογές στην Τουρκία εκείνο το διάστημα και υπάρχουν φόβοι αντιδράσεων και αναταραχών.

Παρόλα αυτά, το εν λόγω σενάριο περί αλλαγής της έδρας του τελικού του Champions League διαψεύδεται από στελέχη της UEFA, υποστηρίζοντας πως το ματς θα γίνει στην Κωνσταντινούπολη.

«Ο τελικός του UEFA Champions League θα διεξαχθεί στις 10 Ιουνίου στην Κωνσταντινούπολη, όπως είχε προγραμματιστεί», ανέφεραν.

Ο τελικός του Champions League θα διεξαχθεί μεταξύ των ομάδων Ίντερ – Μίλαν / Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης. Στους πρώτους αγώνες, η Ίντερ κέρδισε τη Μίλαν με 2-0 ως τυπικά φιλοξενούμενη, ενώ Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Σίτι αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στο Μπερναμπέου.