Μετά από 6 χρόνια απουσίας και πολλά σκληρά λόγια, ο Καρίμ Μπενζεμά επιστρέφει στην Εθνική Γαλλίας για να αγωνιστεί στο Euro.

Το 2018 όταν κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο έμοιαζε με υπερ-ομάδα. Ακόμα και τότε όμως η απουσία του ήταν αισθητή. Ο Καρίμ Μπενζεμά μετά από 6 χρόνια απουσίας επιστρέφει στους «τρικολόρ», έστω κι αν είχε δημιουργηθεί η αίσθηση ότι αυτό ήταν αδύνατον να συμβεί: «Συναντηθήκαμε, μιλήσαμε με ειλικρίνεια για πολύ ώρα και μετά χρειάστηκε να σκεφτώ πάρα πολύ σοβαρά, μέχρι να πάρω αυτή την απόφαση», ήταν τα λόγια του Ντιντιέ Ντεσάν, που έδωσε συγχωροχάρτι στον επιθετικό της Ρεάλ Μαδρίτης, ο οποίος θα αγωνιστεί στο καλοκαιρινό Euro και θα ηγηθεί ήδη μιας ομάδας που μοιάζει πλήρης σε όλες τις γραμμές. Αναλυτικά οι 26 παίκτες των τρικολόρ που κάλεσε ο Ντιντιέ Ντεσάν είναι οι εξής:

Τερματοφύλακες: Ούγκο Γιορίς, Στιβ Μανταντά, Μάικ Μενιάν.

Αμυντικοί: Μπενζαμέν Παβάρ, Λέο Ντιμπουά, Ραφαέλ Βαράν, Κουρτ Ζουμά, Πρεσνέλ Κιμπεμπέ, Κλεμάν Λενγκλέ, Λούκας Ερνάντεθ, Λούκας Ντιν, Ζιλ Κουντέ.

Μέσοι: Ν’ Γκολό Καντέ, Πολ Πογκμπά, Αντριέν Ραμπιό, Κορεντέν Τολισό, Μουσά Σισοκό, Τομά Λεμάρ.

Επιθετικοί: Μάρκους Τιράμ, Κίνγκσλεϊ Κομάν, Κιλιάν Μπαπέ, Αντουάν Γκριεζμάν, Ολιβιέ Ζιρού, Καρίμ Μπενζεμά, Βισάμ Μπεν Γεντέρ, Ουσμάν Ντεμπελέ.