Ο Πεπ Γκουαρδιόλα ρωτήθηκε στη συνέντευξη Τύπου για την τιμωρία της Έβερτον με αφαίρεση 10 βαθμών και τις 115 κατηγορίες που βαραίνουν τη Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα ρωτήθηκε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του ντέρμπι με τη Λίβερπουλ για την τιμωρία της Έβερτον, αλλά και τις ήδη υπάρχουσες κατηγορίες που βαραίνουν τη δική του ομάδα.

“Δεν πρόκειται να πω ούτε μια λέξη για την Έβερτον, γιατί δεν ξέρω τι πραγματικά συνέβη. Είναι δύο τελείως διαφορετικές περιπτώσεις.

Ξέρω ότι ο κόσμος λέει: “Γιατί η Σίτι δεν πάει στη Διάσκεψη”. Αλλά ας περιμένουμε. Είναι δύο διαφορετικές περιπτώσεις, δεν είναι το ίδιο. Η μία από αυτές είναι μεγαλύτερη, είναι πιο περίπλοκη”.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για το αν θα εγκατέλειπε τη Σίτι εάν υποβιβαζόταν: “Με ρωτάτε σαν να έχουμε ήδη τιμωρηθεί. Αυτή τη στιγμή είμαστε αθώοι. Υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να μείνω αν είμαστε στη League One παρά αν κερδίσουμε το Champions League”.

Θυμίζουμε ότι τον περασμένο Φεβρουάριο η έρευνα της Premier League για τυχόν παραβάσεις του FFP από την Μάντσεστερ Σίτι ολοκληρώθηκε, με την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα να αντιμετωπίζει κατηγορίες για παραβάσεις για όλες τις σεζόν από το 2009 έως και το 2018.