Ο Τζακ Γουίλσιρ δήλωσε τυχερός που κατάφερε ν’ ανοιχτεί και να εκφράσεις τις άσχημες σκέψεις του, ειδικά από τη στιγμή που αντιλήφθηκε πως οι καταστάσεις που σε φτάνουν κοντά στην κατάθλιψη, δεν ενδιαφέρονται για τον τραπεζικό σου λογαριασμό.

Χωρίς ομάδα, με την καριέρα του να έχει καταστραφεί από τους σοβαρούς τραυματισμούς, τους οποίους ο ίδιος κλήθηκε να αντιμετωπίσει έχει μείνει ο Τζακ Γουίλσιρ…

Ο άλλοτε βασικός χαφ της Άρσεναλ μίλησε ανοιχτά, για τις άσχημες σκέψεις του, που τον έφεραν κοντά ακόμα και στην κατάθλιψη κατάλαβε πως είναι λάθος να σκεφτεί κάποιος ότι ντρέπεται ή δεν γίνεται να μιλήσει…

«Το μεγαλύτερο πράγμα που με βοήθησε ήταν πως μίλησα. Ο κόσμος ενδιαφέρθηκε, με βοήθησε, μου έδωσε αυτοπεποίθηση. Ως άνδρες και ως ποδοσφαιριστές είναι δύσκολο να μιλάμε.

Υπάρχει μια οπτική που λέει ότι οι ποδοσφαιριστές με τόσα προνόμια δεν γίνεται να μιλούν όταν υπάρχουν εκεί έξω μπαμπάδες που δουλεύουν 15 ώρες τη μέρα απλά για να έχουν φαγητό στο τραπέζι.

Ωστόσο, οι καταθληπτικές σκέψεις, γιατί δεν θέλω να πω ότι πάσχω από κατάθλιψη, δεν ενδιαφέρονται για τον τραπεζικό σου λογαριασμό ή για το ποιος είσαι…» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος στα λεγόμενα του.