Η γυναίκα του Μπουφόν μίλησε για το μέλλον του άνδρα της στο ποδόσφαιρο και πιο συγκεκριμένα στην Πάρμα και ανέφερε πως αν δεν ανέβει κατηγορία η ομάδα του δεν θα σταματήσει. Θυμίζουμε ότι ο Ιταλός γκολκίπερ βρίσκεται στο 44ο έτος της ηλικίας του.

Ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν μπορεί να βρίσκεται στο 44ο έτος της ηλικίας του, ωστόσο ο ίδιος δεν σκέφτεται να σταματήσει το ποδόσφαιρο.

Πιο συγκεκριμένα η γυναίκα του θρύλου του ιταλικού ποδοσφαίρου Ιλάρια Ντ΄Αμίκο, σε δηλώσεις που έκανε ξεκαθάρισε πως ο Μπουφόν δεν πρόκειται να κρεμάσει τα γάντια του, αν πρώτα δεν οδηγήσει την Πάρμα στη Serie A.

«Ο στόχος του είναι να παίξει ξανά στην πρώτη κατηγορία με την Πάρμα. Και όσο δεν το καταφέρνει αυτό, τότε θα τον βλέπουμε στο γήπεδο. Οι εξετάσεις του και τα αποτελέσματά τους είναι εξαιρετικά, είναι απίθανος ακόμα.

Αν του πω να σταματήσει, τότε θα κάνω καλό στον αθλητή. Βλέπω ότι έχει πάθος και μου αρέσει αυτό, πριν έχει εκείνον τον τραυματισμό είχε κάνει μία από τις καλύτερες σεζόν στην μεγάλη καριέρα του.

Είναι χαρά για εμένα να τον βλέπω ικανοποιημένο και να συνεχίζει να βρίσκεται στο γήπεδο. Ο κόσμος τον αγαπά άπειρα και εκείνος το ανταποδίδει. Είναι κάποιος που… λερώνει τα χέρια του, το έκανε πάντα για την ομάδα του…» ανέφερε χαρακτηριστικά στα λεγόμενα της η ίδια.