Ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς επέστρεψε στην εθνική ομάδα της Σουηδίας και ήταν ικανοποιημένος για αυτό σε δηλώσεις του..

Ο υψηλόσωμος επιθετικός της Μίλαν ενσωματώθηκε στην αποστολή των Σουηδών για τους τελευταίους δύο αγώνες των προκριματικών του Μουντιάλ 2022, με αντιπάλους την Γεωργία και την Ισπανία, στον όμιλο που συμμετέχει και η εθνική Ελλάδας.

«Είναι ωραία. Επιτέλους», σχολίασε ο 40χρονος «Ιμπρα» και πρόσθεσε: «Κάθε ημέρα γνωρίζω καλύτερα το σώμα μου, που γερνάει. Ομως το κεφάλι γίνεται νεότερο και γίνομαι πιο… όμορφος. Υπάρχουν νέα πράγματα κάθε ημέρα».

Οσον αφορά στο διάστημα της απουσίας του από τα γήπεδα και κυρίως από το EURO 2020, ο Ζλάταν, τόνισε: «Ηταν δύσκολο. Ηταν ένα από τα πράγματα που περίμενα με ανυπομονησία και μου έλειπε να παίζω. Επρεπε όμως να είμαι ειλικρινής με τον εαυτό μου. Δεν ήμουν απόλυτα έτοιμος. Ολοι θέλουν να παίζουν, αλλά πιστεύω ότι πρέπει να έχω μια ισορροπία στον χρόνο συμμετοχής μου, λόγω των τραυματισμών από τους οποίους προέρχομαι. Εάν βρω τη σωστή ισορροπία θα πρέπει να μπορώ να παίξω όσο το δυνατόν περισσότερο. Είμαι εδώ, γιατί είμαι μέλος της ομάδας. Εάν ο προπονητής θέλει να παίξω και στα δύο ματς, θα παίξω και στα δύο. Εάν θέλει να παίξω μόνο ένα, θα παίξω ένα. Εξαρτάται από το τι θέλει αυτός».